-
عدم نمايش تصاوير در ويچومارت پس از انتقال از لوكال به هاست
با سلام خدمت تمامي دوستان
من يك سايت با جوملا Joomla_Persian_1.5.23-Stable-Full_Package و كامپوننت ويرچومارت com_virtuemart_1.1.5.j15 بر روي لوكال كامپيوترم ايجاد كردم و تمامي محصولات فروشگاه ام را در ويرچومارت جوملا اضافه كردم مشكل زماني رخ داد كه سايت را از لوكال به*هاست منتقل كردم و تنظيمات Configuration.php را انجام دادم
مشكل 1) الان سايت را باز مي*كند اما عكس*هاي محصولات و مجموعه را نمايش نمي*دهد وقتي روي عكس*ها ماوس قرار مي*گيرد آدرسي كه نشان مي*دهد براي لوكال است
سئوالم اين است گه چگونه مي*توانم آدرس عكس*ها را تغيير دهم و عكس*ها در سايتم به نمايش در بيايند؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكل 2) وقتي وارد administrator جوملا بر روي هاست مي*شوم و از منوي گسترش*ها بر روي كامپونت ويرچومات كليك مي*كنم هيچ كدام از منوي*هاي مجموعه كالا – اضافه نمودن كالا و .... باز نمي*شود وقتي روي آنها كليك مي*كنم از جوملا خارج مي*شود. به عبارتي در كامپوننت ويرچومارت هيچ كاري نمي*تونم بكنم.
لطفا بنده را راهنمايي بفرماييد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2011 09:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
karamipnu
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت تمامي دوستان
من يك سايت با جوملا Joomla_Persian_1.5.23-Stable-Full_Package و كامپوننت ويرچومارت com_virtuemart_1.1.5.j15 بر روي لوكال كامپيوترم ايجاد كردم و تمامي محصولات فروشگاه ام را در ويرچومارت جوملا اضافه كردم مشكل زماني رخ داد كه سايت را از لوكال به*هاست منتقل كردم و تنظيمات Configuration.php را انجام دادم
مشكل 1) الان سايت را باز مي*كند اما عكس*هاي محصولات و مجموعه را نمايش نمي*دهد وقتي روي عكس*ها ماوس قرار مي*گيرد آدرسي كه نشان مي*دهد براي لوكال است
سئوالم اين است گه چگونه مي*توانم آدرس عكس*ها را تغيير دهم و عكس*ها در سايتم به نمايش در بيايند؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكل 2) وقتي وارد administrator جوملا بر روي هاست مي*شوم و از منوي گسترش*ها بر روي كامپونت ويرچومات كليك مي*كنم هيچ كدام از منوي*هاي مجموعه كالا – اضافه نمودن كالا و .... باز نمي*شود وقتي روي آنها كليك مي*كنم از جوملا خارج مي*شود. به عبارتي در كامپوننت ويرچومارت هيچ كاري نمي*تونم بكنم.
لطفا بنده را راهنمايي بفرماييد.
درود
اول از همه بايد بگم كه برای هر سؤالی تاپيك جداگانه بزنيد كه اگر كسی به مشكل شما برخورد بتونه بهتر به نتيجه برسه
سوال اول:
برای آدرس دهی ما دوجور می تونيم اقدام كنيم:
الف) اينكه آدرس رو بصورت مطلق وارد كنيم يعنی بگيم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی كه به اين شكل آدرس دهی كنيد در صورت جابه جایی تصاوير يا فايل ها شما بايد آدرس اونها رو عوض كنيدكه اين كار خيلی مشكله
ب) اينكه آدرس رو بصورت نسبی وارد كنيم. به اين شكل: /images/file.jpg
با اين آدرس دهی شما با تغيير مسير و آدرس سايت خللی در نمايش بوجود نمياد
من چك كردم سايتتون رو و آدرس ها به اين شكل وارد شده بودند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]....
اين همون روش اولی هستش كه عرض كردم و بايد تغييرش بديد
سوال دوم:
جوملا رو يكبار ديگه نصب كنيد و فايل ها رو replace كنيد
برای استفاده از ويرتو مارت از مرورگر كروم استفاده كنيد.
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 08-16-2011 در ساعت 02:56 PM
-
-
با سلام / خيلي ممنون از پاسختون . اما مشكل اينجا است كه در ويرچومارت وقتي بر روي Browser انتخاب تصوير كالا كليك مي*كنم فقط مي*توانم از آدرس بر روي هارد كامپوتر تصاوير را انتخاب كنم حتي از تصاويري كه داخل پوشه مديريت رسانه را نمي*توانم انتخاب كنم!!؟
به عبارت ديگر من نمي*دانم چگونه در موقع انتخاب تصاوير در ويرچومارت آدرس دهي نسبي بدهم ؟ يا آدرس دهي را تغيير بدهم؟
لطفا بنده را راهنمايي بفرماييد. با سپاس از همه دوستان
-
-

نوشته اصلی توسط
karamipnu
با سلام / خيلي ممنون از پاسختون . اما مشكل اينجا است كه در ويرچومارت وقتي بر روي Browser انتخاب تصوير كالا كليك مي*كنم فقط مي*توانم از آدرس بر روي هارد كامپوتر تصاوير را انتخاب كنم حتي از تصاويري كه داخل پوشه مديريت رسانه را نمي*توانم انتخاب كنم!!؟
به عبارت ديگر من نمي*دانم چگونه در موقع انتخاب تصاوير در ويرچومارت آدرس دهي نسبي بدهم ؟ يا آدرس دهي را تغيير بدهم؟
لطفا بنده را راهنمايي بفرماييد. با سپاس از همه دوستان
تمام اين آدرس ها در ديتابيس وارد شده.
می تونيد آدرس localhost رو در ديتابيس خودتون با اسم سايتتون replase كنيد.
در ضمن از هاست های لينوكس استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
با سلام و تشكر از اينكه وقت براي بنده مي*گذاريد و پاسخ پرسش*هاي من را مي*دهيد
راستيتش من رفتم توي PHPmyadmin و در قسمت جستجو هر چي localhost را جستجو كردم نتونستم پيدا كنم چطوري مي*شه لوكال هاست را با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جايگزين كرد
در ضمن هاست من websit panel است كه از ايران هاست خريدم
در صورت امكان من يوز و پسورد كنترل پنل را براي شما به ايميلتان ارسال كنم تا براي من وقت بگذاريد و سايتم را درست نماييد يا تلفن تماس خود را براي من ايميل كنيد تا تلفني با شما در ارتباط باشم يا براي من نحوه replace كردن را در همين تيكت تشريح نماييد
از همكاري و راهنمايي شما دوستان كمال تشكر را دارم
-
-
سلام
از کد زیر در phpmyadmin استفاده کنید
update TABLE_NAME set FIELD_NAME = replace(FIELD_NAME, ‘find this string’, ‘replace found string with this string’);
این آموزش هم به این منظور در دانشنامه تدارک دیده شده است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)