-
تاریخ شمسی (جلالی) برای کامپوننت comprofiler
با سلام
دوستان عزیز من برای مدیریت کاربران و همچنین افزایش فیلدهای ثبت نام سایت از کامپوننت comprofiler(cb) v1.7 استفاده می کنم با توجه به شکل زیر هنگام ثبت نام و در دیگر قسمت های این کامپوننت تاریخ و تقویم به صورت میلادی است، چگونه میتوان این تاریخ رو به شمسی تبدیل کرد.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2011 09:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
maxtheme
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوستان عزیز من برای مدیریت کاربران و همچنین افزایش فیلدهای ثبت نام سایت از کامپوننت comprofiler(cb) v1.7 استفاده می کنم با توجه به شکل زیر هنگام ثبت نام و در دیگر قسمت های این کامپوننت تاریخ و تقویم به صورت میلادی است، چگونه میتوان این تاریخ رو به شمسی تبدیل کرد.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
درود
برای جلالی كردن تقويم بايد در سورس كامپوننت دست ببريد كه اينكار تخصصی است
در صورت تمايل سفارش بديدتا براتون طراحی بشه
موفق باشيد
-
-
ممنون دوست عزیز
اینکه باید تغییراتی در سورس داده بشه شکی نیست ، به جای سفارش روش دیگه ای نیست که بشه با یه آموزش این مشکل رو برطرف کرد - در این حالت مشکل خیلی از کامپوننت های دیگه هم حل میشه
-
-

نوشته اصلی توسط
maxtheme
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز
اینکه باید تغییراتی در سورس داده بشه شکی نیست ، به جای سفارش روش دیگه ای نیست که بشه با یه آموزش این مشکل رو برطرف کرد - در این حالت مشکل خیلی از کامپوننت های دیگه هم حل میشه
اين وبلاگ يك برنامه نويس هستش كه تونسته توابع تاريخ جلالی رو بنويسه.توضيحات هم داده
اگه داشش رو داريد انجام بديد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)