من هرچی تومدیریت جوملا1.5 که فارسیش کردم فارسی می نویسم پس از save یا انتشارش هم تو بخش مدیریتم هم در سایت به شکل علامت سوال نشون داده میشه.کمکم کنید خواهش میکنم.

من هرچی تومدیریت جوملا1.5 که فارسیش کردم فارسی می نویسم پس از save یا انتشارش هم تو بخش مدیریتم هم در سایت به شکل علامت سوال نشون داده میشه.کمکم کنید خواهش میکنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از ترجمه ی كدوم سايت استفاده می كنيد؟نوشته اصلی توسط rabbani1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در كجا مطلبتون رو مینويسيد و بصورت ؟؟؟؟ نشون داده ميشه؟
احتمال 95 درصد جداول پایگاه داده شما utf8 نیست و پایگاه داده شما با انکودینگ دیگه ای ساخته شده
پایگاه داده و جداول و ستونهای جداول رو هر جایی لازم است به utf8 تبدیل کنید مشکل حل می شه
اگر هم تازه اقدام به نصب کرده اید و هنوز هیچ کاری روی جوملا انجام نداده اید دوباره پایگاه داده باسازید (utf8) و دوباره جوملا نصب کنید و البته توصیه می کنم جوملا 1.7 نصب کنید
آقای[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من از فارسی ساز joomladocs استفاده می کنم.
آقای[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کمی بیشتر برام توضیح میدید چیکار باید کرد؟
به phpmyadmin بريد و جدول های مربوط به اين كامپوننت رو پيدا كنيدنوشته اصلی توسط rabbani1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به زبانه ساختار يا Structure بريد و Сollation ها رو روی utf8_general_ci تنظيم كنيد
برای اين كار بايد هر جدول را انتخاب كرده و در قسمت Operations نوع Сollation رو به utf8_general_ci تغيير بديد.
موفق باشيد
توضیح این مورد خارج از مباحث تعریف شده برای این فروم است با اینحال به طور خلاصه می گم
در داخل phpmyadmin پایگاه داده مرود نظرتون رو به utf8 تبدیل کنید ولی با این کار جداولی که قبلا به وجود آمده انهد به utf 8 تبدیل نمی شوند بعهد از این کار جداول رو هم بررسی کنید و اون جداولی رو که utf8 نیستند به utf8 تبدیل کنید ولی با این کار ستونهایی از جداول که قبلا ایجاد شده اند به utf 8 تبدیل نمی شوند پس شما بعد از این کار باید ستون هایی رو که لازم است به utf 8 تبدیل کنید
البته بعضی از کامپوننت ها خودشون این کار رو انجام می دهند و شما تنها باید جداول اون کامپوننت هایی روکه خودشون utf 8 نیستند تبدیل کنید
در اینترنت جستجو کنید مطالب کامل تر و بهتری پیدا خواهید کرد
---
پ.ن: در زمان ارسال این پست مطلب آقای صفا جو رو ندیده بودم
مطلب ایشون درست است و از ایشون تشکر می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)