سلام
میخام اول سایتم یه صفحه باز بشه و دو انتخاب وجود داشته ی=باشه غارسی و انلیسی و با زدن فارسی سایت فارسی و با زدن انگلیسی سایت انگلیسی نمایش داده بشه
باید چه کار کنم آیا ماژول لازمه ؟؟؟؟؟؟

سلام
میخام اول سایتم یه صفحه باز بشه و دو انتخاب وجود داشته ی=باشه غارسی و انلیسی و با زدن فارسی سایت فارسی و با زدن انگلیسی سایت انگلیسی نمایش داده بشه
باید چه کار کنم آیا ماژول لازمه ؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود. می تونيد از كامپوننت Joomfish استفاده كنيد.نوشته اصلی توسط m_ghanayi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی كه سايتتون رو تازه راه اندازیكرديد از جوملا 1.7 استفاده كنيد
موفق باشيد
در تکمیل صحبت های آقای صفاجو
برای لینک دادن نیازی به افزونه خاصی نیست و با امکانات خودت جوملا می نید این کار رو انجام بدید تنها برای دو زبانه کردن در جوملا 1.5 نیاز به جومفیش است که د صورتی که از جوملا 1.7 استفاده کنید این نیاز هم مرتفع می شه
سلام
مشکلی که هست اینکه من با جوملا 1.6 هم به خاطر کمبود قالب فارسی و مشکل برای دو زبانه به زور کار میکنم حالا چه طوری با 1.7 کار کنم که تازه منتشز شده
افزونه ها و قالب های جوملا 1.6 برای جوملا 1.7 قابل استفاده هستند
صفحه غیر اصلی رو میشه تو جوملا 1.6 انجام داد؟؟
سلام
برای صفحه غیر اصلی شما یک فایل با نام index.html درست کنید و در این صفحه به بخش فارسی و انگلیسی سایتتون لینک بدید.
در تکمیل حرف دوستمون
اگر که پسوند پیشفرض هاست برای باز شدن html نبود کافیه فایل htaccess رو ویرایش کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)