-
warning در lلوکال هاست
سلام، از لوکال هاست استفاده میکنم.
در بالای صفحه
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in G:\wamp\www\2\templates\ja_lead\ja_menus\Base.clas s.php on line 50
رو نمایش میده.
و
از ماژول اسلاید شو هم که استفاده کردم
Deprecated: Function split() is deprecated in G:\wamp\www\2\modules\mod_jaslideshow2\mod_jaslide show2.php on line 17
Deprecated: Function eregi() is deprecated in G:\wamp\www\2\modules\mod_jaslideshow2\helper.php on line 161
Deprecated: Function eregi() is deprecated in G:\wamp\www\2\modules\mod_jaslideshow2\helper.php on line 161
رو در بالای ماژول نمایش میده.
دلیلش چی هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2011 08:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این به علت نامهماهنگی کدی است ه در ماژول اسلاید شو استفاده کرده اید با نسخه PHP نصب شده بر روی سیستم شما
اگر در کارکرد ماژول مشکلی وجود نداره و تنها ایراد نمایش این کد ها است در فایل php.ini نمایش پیام های خطار رو غیر فعال کنید
-
-
من از این قالب قبلا روی سرور استفاده کردم ماژول هم که مختص قالب هست فقط الان روی لوکال نصب کردم این مشکل رو داره.
من این جور متوجه شدم که ورژن php نرم افزار wamp ناهمخونی داره. ورژن نرم افزار 5.3.0 هست و ورژن سروری که مشکل نداره 5.2.17 هست یعنی چون قالب آخرین نسخش نیست با php 5.3 مشکل داره؟
ویرایش توسط index.mailbox : 08-16-2011 در ساعت 04:18 PM
-
-
طبق راه حلی که در بالا گفتم عمل کنید

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این به علت نامهماهنگی کدی است ه در ماژول اسلاید شو استفاده کرده اید با نسخه PHP نصب شده بر روی سیستم شما
اگر در کارکرد ماژول مشکلی وجود نداره و تنها ایراد نمایش این کد ها است در فایل php.ini نمایش پیام های خطار رو غیر فعال کنید
-
-
میبخشید متوجه نشدم
خوب، "در فایل php.ini نمایش پیغام های خطا رو غیر فعال کنید". چطور؟
-
-
در این مورد پاسخ های زیادی وجود داره و کافیه جستجو کنید اما اگر هاست اشتراکی دارید باید از مدیر هاست بخواهید تا این کار رو براتون انجام بده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)