سلام
چطوری فایل جوملا را که روی هاست که خریدم بعد از آپلود اکسترکت کنم لطف کنین برام مختصرا توضیح بدین....![]()

سلام
چطوری فایل جوملا را که روی هاست که خریدم بعد از آپلود اکسترکت کنم لطف کنین برام مختصرا توضیح بدین....![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بستگی به کنترل پنل هاست مورد استفاده داره
در بعضی از کنترل پنل هاست های پلسک این قابلیت وجود نداره اما در صورتی که این قابلیت وجود داشته باشه دکمه ای برای اینکار در نظر گرفته شده
در cpanel و directadmin بدون مشکلی این کار انجام می شه
هاست وخطایی روکه مشاهده می کنید بگید تا بیشتر توضیح بدم
سلام دوست عزیز
هاست از مامبو سرور خریدم که سرورش کاندا هست و از cpanel استفاده میکنه می خوام مازولی را آپلود و نصب کنم خطا میده مثلا یکیشون میگه بسته نصبی پیدا نشد یا وقتی می خوام تنظیمات ftp را دخیره کنم می نویسه کانفیگیوریشن پی اچ پی اجازه تغییرات نمده تمام پرمیشن ها رو هم 777 قرار دادم اما مشکلم حل نشده لطفا راهنمایی کنید
ممنون وسپاسگذارم
سلام
اگر شما جوملا رو نصب کردید و قادر به نصب افزونه های نیستید.
نام یا آدرس افزونه ای که قصد نصب اون رو دارید و متن خطایی که هنگام نصب دریافت می کنید اینجا قرار بدید.
با سلام مجدد
من قبل ازاینکه جوملا رو به هاست اصلی انتقال بدم جوملا را روی لوکال هاست نصب کردم و همه افزونه های را که لازم داشتم تست کردم و همگی اونها جواب دادن ولی الان که جوملا را روی هاست اصلی نصب کردم هر افزونه ای که می خوام نصب کنم ای دو خطا رو نشون می ده.....( JFTP::store: Bad response واخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل) یه مشکل دیگه که شاید کمک کنه این هست که وقتی می خوام تنظیمات ftp رو ذخیره کنم این دو خطا را نشون می ده(JFTP::write: Bad response و یک خطا رخ داده است! نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند!) لطف کنید کمک کنین کارم خیلی گیره
با تشکر
ویرایش توسط کیوان : 08-17-2011 در ساعت 08:03 PM
سلام
مشخصات هاست و سایت رو خصوصی برای من ارسال کنید
سلام تازه کارم نمیدونم چطوری پیغام خصوصی بدم ایمیل بدین که براتون بفرستم
سلام
تازه کارم به خدا نمی دونم چطوری پیغام خصوصی بدم ایمیل بدین که براتون بفرستم ایمیل من اینه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
برای ارسال پیغام خصوصی به ایشون از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
برای خواندن راهنمای انجمن هم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)