-
مشکل در config جوملا
با سلام 2 سوال دارم 1- چرا جوملا 1.5 وقتی extract میکنیم فایل Config نداره 2- یه سایت دارم که ریخته بهم و خطاهای "
Warning: session_start() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/berjiske/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/berjiske/public_html/persian/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: session_start() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/berjiske/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/berjiske/public_html/persian/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/berjiske/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/berjiske/public_html/persian/libraries/joomla/session/session.php on line 42 رو میده
"
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2011 12:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید
فایل کانفیک در فرآیند نصب ساخته می شه و از ابتدا در بسته نصب وجود نداره
دوم لینک سایت رو بذارید تا بررسی کنم
سوم سوال در مورد فایل کانفیک به قالب جوملا مربوط نمی شه لطفا رعایت فرمایید
چهارم سوالاتتون رو در یه جا پی گیری کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ویرایش توسط sahama : 08-17-2011 در ساعت 01:13 PM
-
-
من تازه عضو شدم و توی انجمن ها سردر گم شده ام ونمدونم چطوری باید سوالات را و کجا مطرح کرد ؟ 2 سوال
1- یعنی بعد از اینکه جوملا را در Cpannel ام Extract کردم و mysqlwizard را انجام دادم و بانکم را ساختم config ساخته می شه ؟ اگه اینطوره که برام ساخته نشد؟
2- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لینک سایت سوال دوم
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سوالاتتون رو در تاپیک های جداگانه بپرسید و فقط در یک مسیر پی گیری نید و از مطرح کردن سوالات مشابه در جاهای مختلف بپرهیزید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)