-
عدم ورود به قسمت مدیریت
سلام دوستان من داشتم با سایتم خیلی راحت کار می کردم.هیچ افزونه یا چیز دیگه ای هم نصب نکردم هیچ تغییری ندادم اما نمیدونم چرا نمیتونم به قسمت مدیریت وارد بشم بهم خطای زیر رو میده
You do not have access to the administrator section of this site.
پوشه ادمین رو جایگزین کردم درست نشد.
محتویات جداول section رو از دیتابیس حذف کردم بازم نشد.
روی یک سیستم دیگه امتحان کردم نشد.
رمز رو از طریق دیتابیس عوض کردم نشد.
مطمئن هستم که رمز رو درست وارد می کنم.
هاستم مشکلی نداره.
زدم تو سر کیس کامپیوترم نشد.
با بابام دعوا کردم نشد.
از خونه قهر کردم رفتم بیرون نشد.
شب تو خیابون خوابیدم نشد.
جون مادرتون بگید دیگه چیزی مونده که باید چک کنم؟؟؟؟
اگه چیزی نیست بگید برم خودکشی کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2011 08:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قول نمی دم که حتما بتونم کاری بکنم ولی مشخصات جوملا و هاست رو خصوصی برام ارسال کنید تا بررسی کنم
-
-
یعنی یک نفر پیدا نمیشه اینجا که بدونه این مشکل از چیه؟؟؟؟؟ این سوال تا حالا چند بار پرسیده شده حتی یکبار هم به نتیجه مطلوب نرسیده.
-
-
مشکل حل شد
سلام دوستان عزیز بالاخره مشکل رو حل کردم.اگر این مشکل برای شما هم پیش اومده فقط کافیه یکبار جوملا رو روی یه سیستم دیگه یا دومین دیگه نصب کنید و از دیتابیسش جداول زیر رو جایگزین جداول دیتابیس خودتون کنید از طریق phpmyadmin
لیست جدول ها:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موفق باشید
-
کاربر مقابل از itmicro عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)