-
درخواست ماژول نمایش اطلاعات رادیو در حال پخش
سلام دوستان,
من میخوام یه سایت رادیو پخش موزیک آنلاین راه بندازم و یه سرور رادیو دارم که اهنگارو پخش میکنه.حالا میخوام تو سایت تو قسمت هدر اگه بشه یه قسمت باشه که اطلاعاتی مثل آهنگ در حال پخش و آهنگ بعدی و مدت زمان آهنگ و از این جور اطلاعاتو نمایش بده.میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه منو در این زمینه کمک کنه و یا ماژول واسه این کار وجود داره؟
2تا از سایتهایی که به عنوان نمونه میتونید ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2011 08:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nima6039
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان,
من میخوام یه سایت رادیو پخش موزیک آنلاین راه بندازم و یه سرور رادیو دارم که اهنگارو پخش میکنه.حالا میخوام تو سایت تو قسمت هدر اگه بشه یه قسمت باشه که اطلاعاتی مثل آهنگ در حال پخش و آهنگ بعدی و مدت زمان آهنگ و از این جور اطلاعاتو نمایش بده.میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه منو در این زمینه کمک کنه و یا ماژول واسه این کار وجود داره؟
2تا از سایتهایی که به عنوان نمونه میتونید ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
من تواين دوسايتی كه داديد چيزی نديدم كه خاص باشه.
راديوی آنلاين زنده ميخواييد درست كنيد يا آفلاين؟
راديوی آنلاين از طريق ماهواره بايد به شبكه وصل بشه و فرستنده ی خاص ميخواد
ولی آفلاين با يك كامپوننت قابل حلله و شما موزيك ها رودر ليست پخش می زاريد.
حالا منظور شما كدومش هست؟
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز،
ممنون از پاسخ شما، من رادیوم از قبل راه اندازی شده روی یه سرور Icecast که آهنگرو پخش می*کنه به صورت اتوماتیک. حالا سوال من مربوط می*شه به نمایش اطلاعات راجب* آهنگ*های در حال پخش که شما تو این دوتا سایتی که من دادم میتونید در قسمت بالا سمت راسته صفحه ببینید که آهنگ در حال پخش به همراه تصویر خواننده نشون داده می*شه. من منظورم هم چین چیزی هستش واسه سایت جوملا.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)