من براي تنظيم قالبم بايد در قسمت ويرايش مازول از ليست Select a position گزينه اي را انتخاب كنم اما اين گزينه وجود ندارد از كجا مي توانم اين گزينه را بسازم

من براي تنظيم قالبم بايد در قسمت ويرايش مازول از ليست Select a position گزينه اي را انتخاب كنم اما اين گزينه وجود ندارد از كجا مي توانم اين گزينه را بسازم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید
من می خوام تو سایتم یه گالری تصاویر داشته باشم که در قسمت بالا به صورت وسط چین یعنی جاییکه متن اصلی نمایش داده میشه قرار بگیره ولی قالبم این موقعیت رو نداره
در موقعیت های user1 و user2 می زارم اما هم وسط چین نیست هم خیلی عرضش زیاده و منوی سمت چپ رو میاره پایین..من نمی خوام بالای منو قرار بگیره میخوام اندازش به اندازه قسمت متن اصلی باشه...
این ادرس سایتمه لطفا ببینید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]الان تو سایتم اگه ببینید اولین پست یه مطالب هستش با عنوان "درباره ما" من می خوام این گالری تصاویر دقیقا بالای این مطلب قرار بگیره و ترجیحا فقط تو صفحه اول باشه
مثلا یه نمونه قالب دیدم که این حالتی بود آدرسشو میزارم ببینید...میخوام مثل این بشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا بگید تو کد jdoc چی بنویسم که چنین پوزیشنی ایجاد کنه...
مطالب انجمن و کلی مطلب دیگه از سایت های مختلف رو خوندم اما هیچکدوم اونی که من می خوام رو توضیح نداده...خیلی گشتم...لطف راهنمایی بفرمایید...عجله دارم
ممنون میشم
دوست عزيز شما اين سؤال رو در دو تاپيك بی ربط پرسيديدنوشته اصلی توسط sfmhoo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای سؤال های جديد تاپيك جديد بزنيد.
سؤالتون رو در تاپيك جديد پيگيری كنيد
سلام مجدد
اخه دیدم مشکلم مشابه موضوعات این تاپیک ها هستش گفتم شاید بهتر باشه اینجا بنویسم و تاپیک جدید ایجاد نکنم الکی
عذر می خوام
اما کاش جوابم رو می دادید
باشه چشم
وارد پوشه پوشه template خود شوید و فایل index.php را باز کنید
خطی که در آن
نوشته شده است را پیدا کنید و قبل از div مربوط به user2 این کدکد:<div id="user2"> ... </div>
و بعد از بسته شدن div این تگ را بنویسیدکد:<center>
با این کار مشکل وسط چین شدن حل میشودکد:</center>
سپس با تظیمات width در ماژول میتوانید عرض ماژول بزرگ تر کنید تا صفحه تان مرتب شود
ویرایش توسط shmata : 09-12-2011 در ساعت 06:25 AM
شرمنده اما درست نشد...
اینکارو کردم منوهای کناری به هم ریختن و همشون رفتن یک طرف
الان همینجوری تو user2 قرار میدم میاد همونجا اما منوی سمت چپ سایت که البته پوزیشنش تو کدها و ماژول ها نوشته right ، خراب میشه و در کنار گالری قرار نمیگیره بلکه درست از زیرش شروع می کنه
از پاسخ به تاپيك هایی كه به نتيجه رسيدند خودداری كنيد.
برای سؤالتون تاپيك جدا بزنيد با همين مشخصات كه پيگيری كنيم.
سلام فکر کنم جوابتو بتونی داخل لینک زیر پیدا کنی
دوست عزيز شما سه تا ازسال داشتيد كه تو هر سه تا ارسال لينك داديد به يك سايت ديگه. لطفاً قوانين رو رعايت كنيد:نوشته اصلی توسط achil1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ارسال پاسخ بيشتر دقت كنيد17) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ ها و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین می باشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)