-
ارور بسیار عجیب در قسمت نصب/حذف کمک !!!
با سلام خدمت شما وقتی توی قسمت نصب/حذف میرم و روی ماژول ها یا قسمت آپلود کردن و هرکدوم از قسمت های بخش حذف / نصب میرم این پیغام عجیب رو میده لطفا کمک کنید کارم لنگ شده
Forbidden
You don't have permission to access /administrator/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2011 10:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مشخصات هاست و جوملا رو خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی کنم
-
-
منظورتئن از اطلاعات چیه ؟ من قبلش چندتا پلاگین و ... آپ کردم به نظر شما اشکال از اونا نیست و آیا ویروسی نشده ؟ لطفا اگه راهی داره بگبد دارم دیوونه میشم
-
-
سلام
اگر هاستتون لینوکسی باشه که ویروسی شدن براش تقریبا بی معنا است
این ایراد ممکن است از افزونه ای باشه که نصب کرده اید (بیشتر با نصب افزونه های امنیتی این مشکل بوجود میاد) ولی تا ندونم چه افزونه هایی نصب کرده اید و اطلاعات کاملی از سایت شما نداشته باشم نمی تونم دقیق بگم چی شده
-
-
از جوابگوییتون ممنون من اون روز کامپونت jumla explorer و فوکا گالری وچند تا ماژول برای ایجاد منو رو آپ کردم همین امید وارم اطلاعات مفید باشه ...
-
-
از طریق کنترل پنل هاست جوملا رو آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید و بعد پوسه installation رو حذف کنید با این کار فایل های اصلی جوملا جایگزین می شوند و اگر در این فایل ها ایرادی وجود داشته باشه مرتفع می شه
-
-
سلام این کارو کردم ولی درست نشد این ارور فکر کنم امنیتی باشه توی گوگل یه سرچی کردم ارور 403 forbidden معروفه ولی هیچی نفهمیدم امید وارم شما بدونید و کمکم کنید .
ویرایش توسط hossein78 : 08-20-2011 در ساعت 11:06 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)