-
نمایش تاریخ انتشار مطلب بصورت علامت سوال ( ؟؟؟؟؟ )
با سلام
دوستان من یک مشکلی دارم، زمانی که مطلبی ارسال میکنم تاریخ بصورت علامت سوال ( ؟؟؟ ) در سایت درج میشه.
در قسمت مدیریت مطالب هم تاریخ به همین صورت درج میشه، دو تا عکس ضمیمه کردم که میتونید دقیقن ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه مشکل دیگه ای هم که دارم با پرانتزها هست که وقتی نوشته ی انگلیسی مینویسم جای پرانتزها عوض میشه، میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2011 07:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از جوملا چه تیمی استفاده می کنید؟
توصیه می کنم به جوملا 1.5.23 مامبولرن ارتقا بدید
-
-
اتفاقن از جوملا تیم مامبولرن 1.5.23 بر روی هاست لینوکس استفاده میکنم. ولی اشکالی که وجود داره اینه که یک سری از فایل ها را بصورت دستی و به اشتباه با notepad ویرایش کردم، به همین خاطر با این مشکل مواجه شدم.
در حال حاضر هم نمیدونم کدام فایل مربوط میشه به تاریخ که برم با برنامه ای دیگه ویرایش کنم.
ممنون میشم اگر کسی در این مورد چیزی میدونه راهنمایی کنه
-
-

نوشته اصلی توسط
dariush2000
اتفاقن از جوملا تیم مامبولرن 1.5.23 بر روی هاست لینوکس استفاده میکنم. ولی اشکالی که وجود داره اینه که یک سری از فایل ها را بصورت دستی و به اشتباه با notepad ویرایش کردم، به همین خاطر با این مشکل مواجه شدم.
در حال حاضر هم نمیدونم کدام فایل مربوط میشه به تاریخ که برم با برنامه ای دیگه ویرایش کنم.
ممنون میشم اگر کسی در این مورد چیزی میدونه راهنمایی کنه

درود
مجدداً جوملا 1.5.23 رو replace كنيد و پوشه installation رو حذف كنيد
موفق باشيد
-
-
آخه اینجوری تمام تغییراتی که اعمال کردم به هم میریزه
راه حل دیگه ای غیر از این نیست؟
از فایر باگ استفاده کردم ولی نفهمیدم از کدوم ماژول استفاده میکنه
-
-
شما تغييراتی ايجاد كرديد كه نمیدنيد كجا و چه تغييراتی بوده.
جوملا رو هم كه replace نمی كنيد.
پس ما از كجا مشكل شمارو رفع كنيم؟
جوملارو replace كنيد و مجدداً تغييراتتون رو اعمال كنيد.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)