نقل قول نوشته اصلی توسط mirnejati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بچه ها من می خوام یه سایت بزنم برای دانلود کتاب های الکترونیکی، نرم افزارها، عکسها و فیلم های مرتبط با رشته مهندسی صنایع. بالتبع بخش ها و مجموعه های زیادی خواهم داشت. می خواستم ببینم برای زدنش چه توصیه ای دارید؟
1. از چه افزونه یا افزونه هایی استفاده کنم؟ مثلا افزونه فوکا برای این کار مناسبه؟
2. من می خوام سایتم رو روی هاست اشتراکی بزنم و فایل هامو (که چند گیگ میشه) روی سرور مجازی آپلود کنم و لینک دانلودشو توی سایت استفاده کنم... به نظرتون این کار ایده خوبیه؟
3. من از کدوم نسخه جوملا استفاده کنم؟ 1.5.x? 1.6? 1.7?
اول از همه يك نكته ایرو يادآوری كنم بهتون. برای هرسؤال يك پست جداگانه بزنيد و از پرسيدن چند سؤال در يك پست خودداری كنيد. مثلاً در مورد اينكه با چه جوملایی بزنيد بارها بحث شده ذر انجمن و به خودی خود اين سؤال حذف می شد
افزونه های دانلود بيشتر برای سايتهایی بكار ميرن كه میخوان مديريت دانلود داشته باشند و برای دانلودهاشون محدوديت يا آمار اضافه كنند. افزونه ی فوكا در اين زمينه خوب عمل كرده و از اون بهتر كامپوننت jdownload هست كه به تازگی برای جوملا 1.7 هم افزونه هاش بروز شده. اينكه از كدومش استفاده كنيد بر مي گرده به نظر خود شما و نوع كاری كه داريد. اگر قراره برای فايلهاتون محدوديت بزاريد و نظارت بر فايلهای دانلودی داشته باشيد افزونه های دانلود مثل جی دانلود رو پيشنهاد میكنم. اگر كه چنين قصدی نداريد بهتره فايل دانلود رو مثل سايتهای دانلود در پايين مطالب بزاريد. اين كار سريعتر و بدون دردسر تره
اما سؤال دومتون: معمولاً سرورها برای بخش دانلود از هاستی به نام هاست دانلود استفاده می كنند كه مخصوص فايل دانلود هست و فقط فضایی برای ارسال فايل داره و فاقد ديتابيس و موارد جانبيست. اين هاست ها رو برای فضای دانلود انتخاب كنيد كه هم ارزون تره و هم جدای از سايت شماست و سرعت سايت شما رو نمیگيره.
موفق باشيد