سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: راهنمایی برای سایت دانلود

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

راهنمایی برای سایت دانلود

بچه ها من می خوام یه سایت بزنم برای دانلود کتاب های الکترونیکی، نرم افزارها، عکسها و فیلم های مرتبط با رشته مهندسی صنایع. بالتبع بخش ها و مجموعه های زیادی خواهم داشت. می خواستم ببینم برای زدنش چه توصیه ای دارید؟
    1. از چه افزونه یا افزونه هایی استفاده کنم؟ مثلا افزونه فوکا برای این کار مناسبه؟
    2. من می خوام سایتم رو روی هاست اشتراکی بزنم و فایل هامو (که چند گیگ میشه) روی سرور مجازی آپلود کنم و لینک دانلودشو توی سایت استفاده کنم... به نظرتون این کار ایده خوبیه؟
    3. من از کدوم نسخه جوملا استفاده کنم؟ 1.5.x? 1.6? 1.7?

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال
    سلام
    این که از چه کامپوننتی استفاده می کنید کاملا بستگی به نیازهاتون داره با اینحال اینجا رو بررسی کنید
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اگر از هاستی جدا گانه برای آپلود فایلهاتون استفاده کنید نیاز خاصی با افزونه های مربوط به دانلود ندارید چون عملا دانلود و آپلود روی هاست شما انجام نمی شه
    توصیه من استفاده از جوملا 1.7 است

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mirnejati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    بچه ها من می خوام یه سایت بزنم برای دانلود کتاب های الکترونیکی، نرم افزارها، عکسها و فیلم های مرتبط با رشته مهندسی صنایع. بالتبع بخش ها و مجموعه های زیادی خواهم داشت. می خواستم ببینم برای زدنش چه توصیه ای دارید؟
    1. از چه افزونه یا افزونه هایی استفاده کنم؟ مثلا افزونه فوکا برای این کار مناسبه؟
    2. من می خوام سایتم رو روی هاست اشتراکی بزنم و فایل هامو (که چند گیگ میشه) روی سرور مجازی آپلود کنم و لینک دانلودشو توی سایت استفاده کنم... به نظرتون این کار ایده خوبیه؟
    3. من از کدوم نسخه جوملا استفاده کنم؟ 1.5.x? 1.6? 1.7?
    اول از همه يك نكته ایرو يادآوری كنم بهتون. برای هرسؤال يك پست جداگانه بزنيد و از پرسيدن چند سؤال در يك پست خودداری كنيد. مثلاً در مورد اينكه با چه جوملایی بزنيد بارها بحث شده ذر انجمن و به خودی خود اين سؤال حذف می شد
    افزونه های دانلود بيشتر برای سايتهایی بكار ميرن كه میخوان مديريت دانلود داشته باشند و برای دانلودهاشون محدوديت يا آمار اضافه كنند. افزونه ی فوكا در اين زمينه خوب عمل كرده و از اون بهتر كامپوننت jdownload هست كه به تازگی برای جوملا 1.7 هم افزونه هاش بروز شده. اينكه از كدومش استفاده كنيد بر مي گرده به نظر خود شما و نوع كاری كه داريد. اگر قراره برای فايلهاتون محدوديت بزاريد و نظارت بر فايلهای دانلودی داشته باشيد افزونه های دانلود مثل جی دانلود رو پيشنهاد میكنم. اگر كه چنين قصدی نداريد بهتره فايل دانلود رو مثل سايتهای دانلود در پايين مطالب بزاريد. اين كار سريعتر و بدون دردسر تره
    اما سؤال دومتون: معمولاً سرورها برای بخش دانلود از هاستی به نام هاست دانلود استفاده می كنند كه مخصوص فايل دانلود هست و فقط فضایی برای ارسال فايل داره و فاقد ديتابيس و موارد جانبيست. اين هاست ها رو برای فضای دانلود انتخاب كنيد كه هم ارزون تره و هم جدای از سايت شماست و سرعت سايت شما رو نمیگيره.
    موفق باشيد

مرسی

1.با فوکا می تونم همه اون فایل ها رو با توضیح واسه دانلود قرار بدم ؟
    یعنی کتاب های الکترونیکی، نرم افزارها، عکسها و فیلم ها

2. ببینید واسه هاست من دو دو تا چهار تا کردم ... اگه بخوام همه سایت رو روی سرور مجازی بزنم باید اطلاعات فنی کار با این نوع سرور رو داشته باشم که ندارم! این بزرگترین مشکله
    اما اگه سایت رو روی هاست اشتراکی بزنم مشکلی ندارم و فایل هارو هم راحت می تونم روی سرور مجازی آپلود کنم چون شنیدم محیطش شبیه ویندوز 98 هس
    و یه حسن دیگه هم داره اونم اینکه چون سایت روی دو تا سروره احتمال خوابیدن سایت کمتر میشه
    نظرتون چیه؟

3. به نظرتون چقدر پهنای باند نیاز دارم؟ می دونم که کاملا نسبیه اما می خوام بدونم موردی خاص سراغ دارید که بگید سایتش این قدر مصرف می کنه؟

4. چرا 1.7 رو توصیه می کنید؟

من این مطلب رو توی فروم های دیگه هم زدم ... نظرات دوستان رو براتون می ذارم:

مرتضی: افزونه بسهت به نوع فعالیت میتوانید از فوکا استفاده کنید
    خوب سوال دوم باید بگم شما جوملا خود را در یک هاست مجزا نصب نمایید تا در صورتی که برای سرور جوملا مشکلی پیش آمد به فایلهای شما لطمه وارد نکنه و از آن طرف هم برعکس
    هم بکاپ گیری راحت تر هم سرکت هاست
    برای فایل ها هم میتوانید هم از یک سرور قدرتمند بهره بگیرید بسته به حجم فایلهایتان
    در مورد سیستم جوملا هم باید بگم در حال حاظر بهترین ورژن جوملا همون 1.5.23 که هم افزونهای متعددی داره و هم تا بحال مشکلی پیش نیومده
    این نظر بندست شاید دوستان و اساتید نظر و یا دلایل دیگه ای داشته باشند
    در کل با آرزوی موفقیت شما در تصمیمی که گرفتید

شاهین: - برای اینکار می توانید از فوکا استفاده کنید و یا از این افزونه :
    2- بستگی به سلیقه خودتان ، حجم فایلهایتان ، میزان دانلود ماهیانه که برای اعضا در نظر می گیرید ، پهنای باند و چیزهای دیگر دارد .
    3- فکر می کنم در حال حاضر جوملا 1.5 بیشترین افزونه ها را داشته باشد و دست شما برای افزودن امکانات بیشمار به سایتتان بازتر باشد .
    ویرایش توسط firoozmandan : 08-19-2011 در ساعت 12:47 PM دلیل: حذف لینک

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mirnejati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من این مطلب رو توی فروم های دیگه هم زدم ... نظرات دوستان رو براتون می ذارم:

مرتضی: افزونه بسهت به نوع فعالیت میتوانید از فوکا استفاده کنید
    خوب سوال دوم باید بگم شما جوملا خود را در یک هاست مجزا نصب نمایید تا در صورتی که برای سرور جوملا مشکلی پیش آمد به فایلهای شما لطمه وارد نکنه و از آن طرف هم برعکس
    هم بکاپ گیری راحت تر هم سرکت هاست
    برای فایل ها هم میتوانید هم از یک سرور قدرتمند بهره بگیرید بسته به حجم فایلهایتان
    در مورد سیستم جوملا هم باید بگم در حال حاظر بهترین ورژن جوملا همون 1.5.23 که هم افزونهای متعددی داره و هم تا بحال مشکلی پیش نیومده
    این نظر بندست شاید دوستان و اساتید نظر و یا دلایل دیگه ای داشته باشند
    در کل با آرزوی موفقیت شما در تصمیمی که گرفتید

شاهین: - برای اینکار می توانید از فوکا استفاده کنید و یا از این افزونه :

2- بستگی به سلیقه خودتان ، حجم فایلهایتان ، میزان دانلود ماهیانه که برای اعضا در نظر می گیرید ، پهنای باند و چیزهای دیگر دارد .
    3- فکر می کنم در حال حاضر جوملا 1.5 بیشترین افزونه ها را داشته باشد و دست شما برای افزودن امکانات بیشمار به سایتتان بازتر باشد .
    درود
    دوست عزيز شما مطالب بنده رو خونديد؟
    اگر خونديد چرا موضوع رو پيچيده می كنيد؟
    اين يك نظر و اينكه برای جوملا 1.5 افزون هست شكی درش نيست ولی چيزی كه شما میخوايد افزونه ش برای 1.7 اومده. هم فوكا هم جی دانلود
    متوجه منظورم شديد؟
    در ضمن به سايتهای وارز لينك نديد
    ویرایش توسط safajuy : 08-18-2011 در ساعت 07:14 PM

8. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال
    در تکمیل حرفای دوستمون
    بله برای جوملا 1.5 افزونه های بیشتری وجود داره اما آیا شما قصد استفاده از افزونه هایی رو دارید که برای جوملا 1.7 منتشر نشده؟
    دوم اینکه اگر سایت شما قبلا راه اندازی شده باش ممکنه توجیهی وجود داشته باشه که اونو تا زمانی که از جوملا 1.5 پشتیبانی می شه ارتقا ندید اما ارتقا از جوملا 1.5 به نسخه های بالاتر به سختی صورت می گیره مضافا اینکه امکاناتی رو که در هسته جوملا 1.7 وجود داره در 1.5 نخواهید داشت در صورتی که ارتقا از 1.6 و 1.7 به نسخه های بالاتر به سادگی امکان پذیر است پس شما با انتخاب جوملا 1.5 دردسر ارتقا از جوملا 1.5 به نسخه های بالاتر در زمانی که دیگه از جوملا 1.5 پشتیبانی نشه به جان خریده اید