-
-
-
08-19-2011 05:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
ali65s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
ببخشید من یه پروژه گرفتم اما یه سوال برام پیش اومده
پروزه به این صورت هست که اطلاعات یه کارخونه با استفاده از سایت و فرم های داخل سایت که کاربرا یا همون کارکنان کارخونه فرم ها رو پر میکنند.تمام این فرمای کارکنا به قسمت مدیر کارخونه منتقل بشه تا اونجا بتونه همه اطلاعات روببینه.و بهد در قسمت دیگه سایت یه گزارش کلی و تکمیلی نوشته بشه و به ایمیلی یا در صفحه ای دیگه از سایت که ویژه کاربرای عضو هست بره تا با ورود به اون قسمت اون فرد بتونه گزارش نهایی رو ببینه.
حالا میخواستم بدونم با چه چیزی میتونم فرم ها رو طراحی کنم که فارسی-راحت-و کامل باشه
و چطوری باید این فرم ها رو طراحی و تنظیم کنم که بره به همون قسمت های مد نظر.دقیقا همونطور که توضیح دادم.
خواهش میکنم جواب بدید
اگه کسی میدونه شماره تماس بده هم باهاش تماس میگیرم
ایمیله من:alisabet1895@gmail.com
شماره من:09366355492
ممنون

یا علی
درود
اون جوری كه من از صحبتاتون فهميدم شما می خوايد يك سيستم اتوماسيون روتحت جوملادر بياريد كه كارمندان از طريق جوملا با يكديگر ارتباط داشته باشند
برای اينكار اصلاً جوملا توصيه نميشه. اين كار رو بايد تحت نرم افزار به شكل برنامه ی نصبی در بياريد. نر افزارهایی هم مثل نرم افزار راسل هست كه كارشون دقيقاً همين چيزی هست كه شما می فرماييد و حتی امكان ارسال فايل هم دارند.
موفق باشيد
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
ممنون از راهنماییتون
اما خیلی پیچیده نمیخوام
اون درسته که شما میگید
میشه ام آی اس
اما من خیلی ساده میخوام
فقط یه سری فرم که توشون عدد هست و توضیح باید فرستاده بشه
اگه میشه بازم فکر کنید راهنماییم کنید
به خدا گیرم
ممنون
یا حق
-
-

نوشته اصلی توسط
ali65s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنماییتون
اما خیلی پیچیده نمیخوام
اون درسته که شما میگید
میشه ام آی اس
اما من خیلی ساده میخوام
فقط یه سری فرم که توشون عدد هست و توضیح باید فرستاده بشه
اگه میشه بازم فکر کنید راهنماییم کنید
به خدا گیرم
ممنون
یا حق
درسته ولی جوملا يك مديريت محتواست و اين كار براش مشكله. اصلاً برای كارهای شبكه ساخته نشده.
يه كامپوننت هست كه برای ارسال پيام خصوصی بين كاربران سايت هست شما می تونيد از اين كامپوننت استفاده كنيد و بين كارمندان ارتباط برقرار كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
معذرت میخوام
من تصمیم گرفتم
که تمام فرمها به یه سری ایمیل برن-یعنی بشه مشخص کرد که هر فرم به چه ایمیلی بره
من فرم هایی که دارم باید جدول داشته باشه
الان از فرم ساز چند صفحه ای استفاده میکنم
اما وقتی فرم فعال میشه و ساخته میشه و در منو قرار میگیره .وقتی صفحه رو میاری میزنه فرم فعال نیست و اصلا فرم نشون داده نمیشه
درضمن توی این فرم ساز دکمه برای ارسال به ایمیل نیست
اگه میشه یا آموزشش رو بذارید یا راهنماییم کنید یا بهم یه فرم ساز که بشه جدول باهاش درست کرد و خروجی هم با اکسل یا شبیه به اون گرفت بهم معرفی کنید.
راستی نمیشه آموزش فرم سازی حرفه ای رو بذارید؟
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید
بازم ممنون
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
ali65s
سلام
معذرت میخوام
من تصمیم گرفتم
که تمام فرمها به یه سری ایمیل برن-یعنی بشه مشخص کرد که هر فرم به چه ایمیلی بره
من فرم هایی که دارم باید جدول داشته باشه
الان از فرم ساز چند صفحه ای استفاده میکنم
اما وقتی فرم فعال میشه و ساخته میشه و در منو قرار میگیره .وقتی صفحه رو میاری میزنه فرم فعال نیست و اصلا فرم نشون داده نمیشه
درضمن توی این فرم ساز دکمه برای ارسال به ایمیل نیست
اگه میشه یا آموزشش رو بذارید یا راهنماییم کنید یا بهم یه فرم ساز که بشه جدول باهاش درست کرد و خروجی هم با اکسل یا شبیه به اون گرفت بهم معرفی کنید.
راستی نمیشه آموزش فرم سازی حرفه ای رو بذارید؟
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید
بازم ممنون
یا علی
درود
اول از همه نفرموديد كه چه فرم سازی منظورتونه؟ از چه فرمی استفاده می كنيد؟
دوم اينكه با همون چيزی كه بهتون گفتم شما می تونيد پيغام های خصوصی بين كاربران رد و بدل كنيد و نيازی به فرم ساز نيست. اصلاً فرم ساز برای اين كار نيست و كارش چيز ديگريست.
سوم اينكه آموزش ها رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]به دنبالش بگرديد. اينجا بيشتر مباحث پيرامون پشتيبانی از جوملاست نه آموزش برای جوملا(مخصوصاً آموزش افزونه های جوملا)
چهارم فرم ساز حرفه ای تجاريه و اسمش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش كه به نظرم خيلی از نيازها رو رفع ميكنه ولی همينطور كه گفتم اصلاً برای كار شمافرم ساز مناسب نيست
موفـــــق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)