-

نوشته اصلی توسط
ali65s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
معذرت میخوام
من تصمیم گرفتم
که تمام فرمها به یه سری ایمیل برن-یعنی بشه مشخص کرد که هر فرم به چه ایمیلی بره
من فرم هایی که دارم باید جدول داشته باشه
الان از فرم ساز چند صفحه ای استفاده میکنم
اما وقتی فرم فعال میشه و ساخته میشه و در منو قرار میگیره .وقتی صفحه رو میاری میزنه فرم فعال نیست و اصلا فرم نشون داده نمیشه
درضمن توی این فرم ساز دکمه برای ارسال به ایمیل نیست
اگه میشه یا آموزشش رو بذارید یا راهنماییم کنید یا بهم یه فرم ساز که بشه جدول باهاش درست کرد و خروجی هم با اکسل یا شبیه به اون گرفت بهم معرفی کنید.
راستی نمیشه آموزش فرم سازی حرفه ای رو بذارید؟
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید
بازم ممنون
یا علی
درود
اول از همه نفرموديد كه چه فرم سازی منظورتونه؟ از چه فرمی استفاده می كنيد؟
دوم اينكه با همون چيزی كه بهتون گفتم شما می تونيد پيغام های خصوصی بين كاربران رد و بدل كنيد و نيازی به فرم ساز نيست. اصلاً فرم ساز برای اين كار نيست و كارش چيز ديگريست.
سوم اينكه آموزش ها رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]به دنبالش بگرديد. اينجا بيشتر مباحث پيرامون پشتيبانی از جوملاست نه آموزش برای جوملا(مخصوصاً آموزش افزونه های جوملا)
چهارم فرم ساز حرفه ای تجاريه و اسمش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش كه به نظرم خيلی از نيازها رو رفع ميكنه ولی همينطور كه گفتم اصلاً برای كار شمافرم ساز مناسب نيست
موفـــــق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2011 03:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)