یعنی با اینکار سایت خراب نمیشه؟تنظیمات به هم نمی خوره؟همه چیز مثل قبل از این اتفاق میشه؟
یعنی با اینکار فایل های قبل دست نخورده می مونند و فقط اطلاعات حذف شده دوباره سر جای خود بر می گردند؟
البته دوست عزیز نسخه جوملای من 1.5.22 هستش،اگر 1.5.23 رو آپلود کنم مشکلی که ایجاد نمیشه؟





علاقه مندی ها (Bookmarks)