-
درود . دوستان خواهشا كمك كنيد . تشكر دوستان . بنده تمامي كارهايي كه شما دوستان فرموديد را انجام دادم . يك صفحه ايجاد نمودم . سپس در قسمتس منو ها نيز يك صفحه ايجاد كردم (با همان نام ) سپس نمايش تمام ليست مجموعه را انتخاب كردم . يك مجموعه و يك بخش با نام دسته بندي نشده هم ايجاد نمودم . الان ميخوام مطلب بذارم كه در يك صفحه چند تا مطلب به صورت جدولي مثل سايت زير بشه نمي دونم بايد چيكار كنم . لطفا يكي از دوستان عزيز جامع و كامل يك بار براي بنده توضيح دهد كه مشكل بنده حل شود . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شرمنده اين قسمت را واقعا مشكل دارم . دوستان خواهشا كمك كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2011 06:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود . دوستان خواهشا كمك كنيد . تشكر دوستان . بنده تمامي كارهايي كه شما دوستان فرموديد را انجام دادم . يك صفحه ايجاد نمودم . سپس در قسمتس منو ها نيز يك صفحه ايجاد كردم (با همان نام ) سپس نمايش تمام ليست مجموعه را انتخاب كردم . يك مجموعه و يك بخش با نام دسته بندي نشده هم ايجاد نمودم . الان ميخوام مطلب بذارم كه در يك صفحه چند تا مطلب به صورت جدولي مثل سايت زير بشه نمي دونم بايد چيكار كنم . لطفا يكي از دوستان عزيز جامع و كامل يك بار براي بنده توضيح دهد كه مشكل بنده حل شود .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شرمنده اين قسمت را واقعا مشكل دارم . دوستان خواهشا كمك كنيد
درود
شما نمايش رو رو حالت بلاگ بايد قرار بديد.
كدوم گزينه رو تو منو به مطلب اختصاص می ديد؟
اين مورد خيلی واضحه و تمامآ تو كتاب راهنما توضيح داده شده
موفق باشيد
-
-
درود . دوستان عزيز شرمنده اما اينطوري كه شما ميگين من دارم هر روز گيج تر هم ميشم . كتاب را هم مطالعه كرده اما متاسفانه چيز زيادي متوجه نشدم . از يكي از دوستان و استادان خواهش ميكنم از اول اين مسئله را برام توضيح بده . تا مشكل بنده هم حل شود. دوستان جبران ميكنم فقط يكي برام از اول توضيح بده . هر كاري كردم نتونستم مثل سايتي كه گفتم انجام بدم . ممنون ميشم دوستان كمك كنند
-
-
درود
دوستان من هر كاري بلد بودم كردم . كتاب هم چندين بار مطالعه كردم اما شرمنده نتونستم . از دوستان كسي نمي تونه مشكل بنده را حل كنه ؟؟
با تشكر
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوستان من هر كاري بلد بودم كردم . كتاب هم چندين بار مطالعه كردم اما شرمنده نتونستم . از دوستان كسي نمي تونه مشكل بنده را حل كنه ؟؟
با تشكر
دوست عزيز اون كتاب با عكس براتون توضيح داده.
اين عكس رو ببينيد
همه چيز واضحه و نياز به گفتن نداره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)