-
سوال در مورد کامپوننت acesef
با سلام.
من این کامپوننت را نصب کردم ولی یک مشکل و یک سوال دارم.
1.این کامپوننت لینک هامو فارسی کرد.به نظر شما بهتر است انگلیسی باشد و یا فارسی؟اگه انگلیسی بهتر است ، لطفا بگید که چگونه میشه به حالت قبلی برگرداند؟
2. من برای کلمات کلیدی از کامپوننت joomlatags استفاده می کنم قبلا آدرس های تگ ها اینطور بود:
مثال:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] tag
ولی حالا اینطور شده است:
مثال:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] tag
و وقتی یکی از گوگل روی تگ ها کلیک می کنه ارور 404 می ده.چه کار کنم که آدرس دهی برای تگ ها به حالت اولش بر گرده؟
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2011 05:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mahdi.manian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.
من این کامپوننت را نصب کردم ولی یک مشکل و یک سوال دارم.
1.این کامپوننت لینک هامو فارسی کرد.به نظر شما بهتر است انگلیسی باشد و یا فارسی؟اگه انگلیسی بهتر است ، لطفا بگید که چگونه میشه به حالت قبلی برگرداند؟
2. من برای کلمات کلیدی از کامپوننت joomlatags استفاده می کنم قبلا آدرس های تگ ها اینطور بود:
مثال:
ولی حالا اینطور شده است:
مثال:
و وقتی یکی از گوگل روی تگ ها کلیک می کنه ارور 404 می ده.چه کار کنم که آدرس دهی برای تگ ها به حالت اولش بر گرده؟
با تشکر.
درود
1-لينك های فارسی برای سايت های فارسی مناسب هستند و بعضی اوقات آدرس ها در سيستم هایی كه از زبان فارسی پشتيبانی نمی كنند به مشكل بر می خورد. تنها حسن اين كار بهينه سازی برای موتورهای جستجو در هنگام جستجوی كلمات به زبان فارسيست
2-اين امر به خاطر سئوی شماست. تنظيمات سئو برای رو برای كامپوننت ها هم فعال كرديد و اين امر باعث شده كه به اين مشكل برخوردكنيد.
برای سئو لازم نيست شما حتماً از كامپوننت خاصی استفاده كنيد. سايت شما با تغيير htacssess هم بهينه خواهد شد.
موفق باشيد
-
-
سلام
برای مدیریت سئو در جوملا افزونه خاصی نیاز نیست و من خودم تنها از این
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اینکه بتونم در آدرس ها از یونیکد استفاده کنم بهره می برم و خود جوملا امکانات مناسبی رو در اختیار می ذاره
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
درود
2-اين امر به خاطر سئوی شماست. تنظيمات سئو برای رو برای كامپوننت ها هم فعال كرديد و اين امر باعث شده كه به اين مشكل برخوردكنيد.
برای سئو لازم نيست شما حتماً از كامپوننت خاصی استفاده كنيد. سايت شما با تغيير htacssess هم بهينه خواهد شد.
موفق باشيد
چه کار کنم که سئو برای کامپوننت ها اعمال نشه؟(بدون حذف کردن این کامپوننت؟)
با تشکر.
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdi.manian
کسی نیست جواب بده؟
درود
دوست عزيز از ارسال اسپم خودداری كنيد
اينجا از كامپوننتهای جوملا پشتيبانی نمی كنيم كه بخوايم آموزش هایی در اين زمينه به كسی بديم.
در صورتی كه بهاين كامپوننت تسلط كافی رو نداريد از همون روش تغيير htaccsess استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
سلام دوست عزیز .
بی خیال کامپونت asecef شوید واز همون سئو خود جوملا استفاده کنید . به نظر من asecef اصلن به درد نمیخوره و حذفش کنید.
واسه فعال کردن سئو خود جوملا فقط کافیه وارد پیکر بندی کلی سایت شوید و سمت چپ نوشته تنظیمات سئو که شما باید هر 3 گزینه را روی بله تنظیم کنید . و بعدش وارد هاست شوید و پوشه htaccsess.txt رو به htaccsess. تغییر نام بدید .
و بعدشم پلاگین فارسی کردن آدرس ها رو[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دریافت کنید و نصب و فقط فعال کنید. و از این به بعد دیگه میتونید همیشه منو ها و مطالب جدید که میفرستید رو سایت رو عنوان انگلیسی شون هم فارسی بنویسید و با این کار سایت شما واسه موتور های جستجو بهینه میشه .
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
درود
دوست عزيز از ارسال اسپم خودداری كنيد
اينجا از كامپوننتهای جوملا پشتيبانی نمی كنيم كه بخوايم آموزش هایی در اين زمينه به كسی بديم.
در صورتی كه بهاين كامپوننت تسلط كافی رو نداريد از همون روش تغيير htaccsess استفاده كنيد
موفق باشيد
لطفا جواب این سوال را بدید.
خیلی مهمه.
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdi.manian
لطفا جواب این سوال را بدید.
خیلی مهمه.
درود
در اينترنت جستجو می كرديد زودتر به نتيجه می رسيد
يكی از دوستان اين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو در يك سايت قرار داده
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)