با سلام
من وقتي وارد صفحه اول سايتم ميشم به جاي اين كه مطلب ارسالي رو كه قبلا نشون ميداد نشون بده، صفحه خبر خوان رو مياره، چطوري ميتونم اين مشكل رو رفع كنم؟
Darya-hotel.com/darya/index.php

با سلام
من وقتي وارد صفحه اول سايتم ميشم به جاي اين كه مطلب ارسالي رو كه قبلا نشون ميداد نشون بده، صفحه خبر خوان رو مياره، چطوري ميتونم اين مشكل رو رفع كنم؟
Darya-hotel.com/darya/index.php
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جه تغییراتی در سایتت دادی که اینطوری شده؟
یک اشکال هم میگیره :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/darya/domains/darya-hotel.com/public_html/darya/components/com_newsfeeds/newsfeeds.html.php on line
من هيچ كاري نكردم
فقط:
كامپوننت و ماژول ارسال يادداشت رو با كامپوننت و ماژول خبرخوان پاك كردم
البته وقتي داشتم جاي ماژول ها رو عوض مي كردم اين مشكل به وجود اومد
تو رو خدا بگين چي كار كنم
چرا به جاي اينكه تو صفحه اول اون مطلب استاتيك قبلي رو نشون نميده و يهويي مياد به بخش خبر خوان ها؟؟؟؟
آقا من اصلا خبر خوان نميخوام به خاطر همون پاكشون كردم، خوب حالا بايد نشون نده كه اين كار ميشه!!!
1. لطفا قوانین را مطالعه کنید و عنوان مناسب انتخاب نمایید در صورت تکرار تاپیک شما حذف خواهد شد
2. وارد مدیریت شوید موس را بر روی منوها ببرید و منوی اصلی را انتخاب کنید
3. حالا کامپوننت یا هر لینکی که می خواهید به عنوان صفحه اصلی شما تعریف شد با ترتیب بندی مجدد بر روی 1 بیاورید ( به اصطلاح ساده تر منوی که می خواهید صفحه اصلی باشد باید از بقیه بالا تر باشد)
این صفحه را ببین :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته :
خبر خوانها > صفحه اصلي
شما خبرخوانها را به صورت پیش فرض سایت در آوردی
باید در قمست منوها اونو اول بیاری
علاقه مندی ها (Bookmarks)