سلام ماژول Jcomment را ازدانلود کردم اما موقع نصب از گسترش ها > نصب و حذف خطای زیر رخ میدهد : راهنمایی فرمایید لطفاً
- JFolder::create: عدم ایجاد پوشه
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

سلام ماژول Jcomment را ازدانلود کردم اما موقع نصب از گسترش ها > نصب و حذف خطای زیر رخ میدهد : راهنمایی فرمایید لطفاً
- JFolder::create: عدم ایجاد پوشه
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود.نوشته اصلی توسط imank [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از چه مديريت هاستينگی استفاده می كنيد؟
سلام
ممنون
از سیستم هاستینگ سی پنل لینوکس استفاده می کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لایه ftp رو تنظیم کنید و نتیجه رو بگید
ممنون مشکل حل شد
مشکل از ادرس آپلود جوملا بود
safajuy : شمار چیکار به مدیریت هاستینگش داری؟ این داره میگه نمیتونه پوشه ایجاد کنه فارسی هم میگه. پس هیچ فرقی نداره مدیریت چی باشه.وقتی نمیتونه پوشه اینجاد کنه دلایل زیر رو داره.عدم سطح دسترسی ، برای مثال پرمیشن پوشه ماژول ها رو بزارید 444توی تنظیمات جوملا آدرس پوشه tmp رو اشتباه داده باشید این حال در صورتی معمولا پیش میاد که سایتتون و از لوکال به هاست منتقل کنید.sahama: شما وقتی توی خونه هستی مثلا برای برداشتن میوه توی یخچال کلید در خونتون رو هم با خودت داری؟ اف تی پی زمانی نیاز هست که شما بخواید از بیرون دسترسی پیدا کنید و برای داخل نیازی به چیزی نیست
دوست عزيز حتماً ربط داره كه می پرسيم و حتماً تجربه ی چنين كاری رو داريم.نوشته اصلی توسط فرشاد مهرورزان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دايركت ادمين اجازه ی نصب به كامپوننت ها رو نميده و بايد دسترسی پوشه ها رو 777 تغيير داد ولی در cpanel نياز به اين كار نيست. واسه همين پرسيده شد كه از چه مديريت هاستينگی استفاده می كنند.
موفق باشيد.
سلام
آقا فرشاد حق با safajuy است
این مشکل بیشتر در دایرکت ادمین بوجود می آید.
اگر کمی فکر و تحقیق کنیم این بحث ها پیش نمی آید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)