سلام و درود
ببخشید میخواستم بپرسم چطور میشه یه سیستم آمارگیری مثل این سایت نصب کرد؟ فقط با عرض پوزش نمیدونستم این سیستم چیه تو کامپوننتها نوشتم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام و درود
ببخشید میخواستم بپرسم چطور میشه یه سیستم آمارگیری مثل این سایت نصب کرد؟ فقط با عرض پوزش نمیدونستم این سیستم چیه تو کامپوننتها نوشتم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط kasraansary [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون ماژولی كه شما می خواييد از دقت لازم برخوردارد نيست
اين بخش هم ببينيد.
سلام و درود
جناب safajuy مثل همیشه از شما متشکرم. مشگلم حل شد. البته من فقط برای نمایش آمار معمولی لازم داشتم که از همان لینک اول که فرمودید: (Vinaora Visitors Counter) آن را نصب کردم، و برای دقت بیشتر از آمارگیر گوگل استفاده میکنم.
فقط یک سوال داشتم، اینکه در یکی از پستها خواندم سیستم آمارگیر بروی سرور فشار وارد میکند، آیا این افزونه هم چنین فشاری را بر سرور وارد میکند یا نه؟
درودنوشته اصلی توسط kasraansary [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين آمارگير در ديتابيس شما جدول ايجاد ميكنه و آمارها رو در اونجا با آی پی بازديدگنندگان ثبت می كنه
شما فرض كنيد با هر بازديد يك گزينه در ديتابيس اضافه بشه. خودتون فكر می كنيد چقدر فشار مياد به سرور؟
بهتره از سايت های آمارگير استفاده كنيد كه اين فشار به سرور شما وارد نشه
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)