-
مشکل در نصب جوملا
سلام
کنترل پنل من directAdmin . ایا میتونم روش جوملا نصب کنم ؟
در ضمن وقتی من جوملا رو آپ میکنم این ارورو میده
Unable to restore database leghair_hamidreza : ERROR 1064 (42000) at line 1: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'administrator/ administrator/language/fa-IR/fa-IR.com_contact.sys.ini ÙØ¹Ø§Ù„ ' at line 1 gunzip: stdout: Broken pipe
لطفا راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2011 02:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
robohamid
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کنترل پنل من directAdmin . ایا میتونم روش جوملا نصب کنم ؟
در ضمن وقتی من جوملا رو آپ میکنم این ارورو میده
Unable to restore database leghair_hamidreza : ERROR 1064 (42000) at line 1: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'administrator/ administrator/language/fa-IR/fa-IR.com_contact.sys.ini ÙØ¹Ø§Ù„ ' at line 1 gunzip: stdout: Broken pipe
لطفا راهنماییم کنید.

اطلاعات نسخه php ، نسخه mysql رو قيد كنيد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اطلاعات نسخه php ، نسخه mysql

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اطلاعات نسخه php ، نسخه mysql رو قيد كنيد.
موفق باشيد
سلام
Php 5.2.17 MySQL 5.0.51a
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای نصب جوملا می تونید از آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نیز استفاده کنید.
در پناه حق
-
-
ورژن php
سلام
من چجوری میتونم ورژن php م رو بالا ببرم ؟
-
-
سلام
به سرور دسترسی فول دارید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
خطا بعد از نصب جوملا 1.7
سلام
من جوملا 1.7 رو روی لوکال نصب میکنم بدون اینکه هیچ مشکلی یا خطایی بده
ولی متاسفانه وقتی که میخوام وارد سایت یا مدیریت بشم پیغامهای زیر رو بالای سایت مینویسه
Strict Standards: Static function JDatabase::test() should not be abstract in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\databas e\database.php on line 350
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\cache\c ache.php on line 394
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\cache\c ache.php on line 396
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\cache\c ache.php on line 396
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\utiliti es\string.php on line 562
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\utiliti es\string.php on line 562
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla1.7\libraries\joomla\cache\c ache.php on line 394
شبیه ساز سروز هم
آخرین نسخه xampp رو از سایتش دانلود کردم
-
-
از نسخه پایین تری از شبیه سازتون استفاده کنید و نتیجه رو بگید مثلا به جای wamp 2.1 از wamp 2.0 استفاده کنید در مورد سایر شبیه ساز ها هم همین طور
-
-
روی آخرین نسخه ای از زمپ که داشتم هم امتحان کردم ولی متاسفانه این پیغام رو میده که مربوط به نسخه پی اچ پی هست
Your host needs to use PHP 5.2.4 or higher to run Joomla 1.6.
یه سوال: ارتقا نسخه های جوملا فقط جنبه امنیتی داره یا چیز دیگه
مثلا نسخه 1.5.23 الان در همون وضعیت امنیتی بوده و اصلاح نشده
و الان نمیشه برای ایجاد یک سایت که امنیت برای متقاضی اهمیت ویژه ای داره از نسخه 1.5.23 استفاده کرد؟
-
-
دوست عزیز عرض کردم از آخرین نسخه استفاده نکنید و از نسخه پایین تری استفاده کنید
نسخه 1.5 در حال حاضر پشتیبانی می شه و مشکل امنیتی شناخته شده ای نداره و اینکه دیگه زیر نسخه ای از اون منتشر نمی شه مانند 1.5.24 به این علت است که به پایداری رسیده با این حال اگر مشکل امنیتی برای اون گزارش بشه مرتفع می شه و نشخه جدیدی منتشر می شه
با اینحال ما همواره توصیه می کنیم که از |آخرین نسخه استفاده کنید که در حال حاضر 1.7.0 است
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)