سلام بچه ها.من xampp را می خوام از روی سیستم پاک کنم اما به طور کامل پاک نمیشه.سرویس*های apache و mysql هنوز تو process هست.در ضمن ویندوز من 7 هست.چیکار باید کنم؟![]()

سلام بچه ها.من xampp را می خوام از روی سیستم پاک کنم اما به طور کامل پاک نمیشه.سرویس*های apache و mysql هنوز تو process هست.در ضمن ویندوز من 7 هست.چیکار باید کنم؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. شما می تونید به صورت دستی این کار رو انجام بدید:
1. فایل ها و پوشه های مربوطه رو پاک کنید.
2. منوی run رو اجرا کرده و دستور msconfig رو تایپ کنید. در صفحه ی باز شده در تب startup تیک گزینه های مربوطه رو برداشته و در تب services پس از زدن تیک Hide alll Microsoft services گزینه های مربوط به xampp را غیر فعال کنید. حالا پس از ok کردن پنجره یکبار Restart کنید ببینید درست میشه؟!
3. با استفاده از برنامه ی Tune Up یکبار Clean registry کنید. ( اگر به رجیستری وارد باشید می تونید خودتون دستی این کار رو انجام بدبد )
دوست عزيز:نوشته اصلی توسط mohmmad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفاً [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو يكبار برای هميشه مطالعه بفرماييد
8) هنگام ارسال سوالات و پیغام های خود از عنوان مناسب استفاده نمایید. این عنوان باید در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام شما باشد.
از انتخاب عناوینی از جمله: کمک، تورو خدا کمک، خیلی مهم، چند سوال، نیاز به پاسخ فوری، یک برنامه و عبارات غیر مرتبط و مبهم خودداری نمایید.
راهنمایی در این زمینه : برای انتخاب موضوع می توانید از کلمات کلیدی سوال خود استفاده کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)