-
ارسال محتویات فرم پر شده توسط کاربربه صفحه اصلی در جوملا
نحوه ارسال محتویات فرم پر شده توسط کاربردر سایتی تبلیغاتی درجوملا و چک کردن ارسالی ها توسط مدیر،در صورت تایید مدیر، اضافه کردن محتویات این فرم ها به صفحه اصلی یابه صورت فریم در صفحه یا بصورت جدولی در صفحه اصلی هر تعداد که فرم پر شد به صفحه اصلی اضافه شود(داخل فرم پر شده تصویر ارسالی هم وجود دارد). ممنون اگه جواب بدید
ممنون میشم اگه جواب بدهید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2011 09:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
zaynab_1982
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نحوه ارسال محتویات فرم پر شده توسط کاربردر سایتی تبلیغاتی درجوملا و چک کردن ارسالی ها توسط مدیر،در صورت تایید مدیر، اضافه کردن محتویات این فرم ها به صفحه اصلی یابه صورت فریم در صفحه یا بصورت جدولی در صفحه اصلی هر تعداد که فرم پر شد به صفحه اصلی اضافه شود(داخل فرم پر شده تصویر ارسالی هم وجود دارد). ممنون اگه جواب بدید
ممنون میشم اگه جواب بدهید.
درود
دوست عزيز منظورتون سيستم تبليغاتیه؟ مثل سايت ايستگاه يا مشابه اون؟
توضيحاتتون ناقص بود و من چيز زيادی دستگيرم نشد
موفق باشيد
-
-
عزیزم موقع تایپ عجله نکنید. یه بار دیگه شمرده شمرده بگید ببینیم منظورتون چیه؟
-
-
سلام
در rsform فرمی برای ارسال مشخصات کاربران طراحی کردم و لینک آن را در منوی اصلی قرار دادم . الان می خوام محتویات این فرم های پر شده توسط کاربر را به صفحه اصلی اضافه کنم ، نمی دونم محتویات این فرم ها کجا میره و چطور میشه به صفحه اول توسط فریم یا جدول اضافه بشه؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
zaynab_1982
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در rsform فرمی برای ارسال مشخصات کاربران طراحی کردم و لینک آن را در منوی اصلی قرار دادم . الان می خوام محتویات این فرم های پر شده توسط کاربر را به صفحه اصلی اضافه کنم ، نمی دونم محتویات این فرم ها کجا میره و چطور میشه به صفحه اول توسط فریم یا جدول اضافه بشه؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدید
درود
دوست عزيز نكته ی اول اينكه فرم سازها محتوياتشون رو ايميل می كنند و ايميل اون در بخش مديريت قابل تنظيمه
دوم اينكه در صورت استفاده از نسخه pro ما نمی تونيم كمكی بهتون بكنيم چون اين محصول تجاريه
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
فرم را دوباره باartformفارسی ایجاد کردم الان میخوام محتویات نشان داده شده فرم ها را به صفحه اصلی به صورت یک فریم یا یک خانه از یک جدول اضافه کنم چجوریه؟؟؟؟؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
zaynab_1982
فرم را دوباره باartformفارسی ایجاد کردم الان میخوام محتویات نشان داده شده فرم ها را به صفحه اصلی به صورت یک فریم یا یک خانه از یک جدول اضافه کنم چجوریه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز چنين كاری به صورت خودكار توسط فرم ساز نشدنی ست
فرم ساز برای تماس مخاطبين بيشتر مورد استفاده قرار می گيره و محتوياتش بصورت ايميل براتون مياد. بعد از اينكه محتويات اومد شما بايستی بصورت دستی مطالب رو وارد كنيد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)