عزیزم موقع تایپ عجله نکنید. یه بار دیگه شمرده شمرده بگید ببینیم منظورتون چیه؟![]()

عزیزم موقع تایپ عجله نکنید. یه بار دیگه شمرده شمرده بگید ببینیم منظورتون چیه؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در rsform فرمی برای ارسال مشخصات کاربران طراحی کردم و لینک آن را در منوی اصلی قرار دادم . الان می خوام محتویات این فرم های پر شده توسط کاربر را به صفحه اصلی اضافه کنم ، نمی دونم محتویات این فرم ها کجا میره و چطور میشه به صفحه اول توسط فریم یا جدول اضافه بشه؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدید
درودنوشته اصلی توسط zaynab_1982 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز نكته ی اول اينكه فرم سازها محتوياتشون رو ايميل می كنند و ايميل اون در بخش مديريت قابل تنظيمه
دوم اينكه در صورت استفاده از نسخه pro ما نمی تونيم كمكی بهتون بكنيم چون اين محصول تجاريه
موفق باشيد
فرم را دوباره باartformفارسی ایجاد کردم الان میخوام محتویات نشان داده شده فرم ها را به صفحه اصلی به صورت یک فریم یا یک خانه از یک جدول اضافه کنم چجوریه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز چنين كاری به صورت خودكار توسط فرم ساز نشدنی ستنوشته اصلی توسط zaynab_1982 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فرم ساز برای تماس مخاطبين بيشتر مورد استفاده قرار می گيره و محتوياتش بصورت ايميل براتون مياد. بعد از اينكه محتويات اومد شما بايستی بصورت دستی مطالب رو وارد كنيد.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)