با سلام من یه ماژول یا کامپوننت آب و هوا میخوام که تمام استانهای ایران رو ساپورت کنه مخصوصا اردبیل

با سلام من یه ماژول یا کامپوننت آب و هوا میخوام که تمام استانهای ایران رو ساپورت کنه مخصوصا اردبیل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط mehdiastro [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اين ماژول استفاده كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
دوست عزیز اردبیل بین شهر های این کامپوننت نیست
اینو نصب کرده بودم قبلا
دروود
کد شهر اردبیل رو باید اضافه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
میشه راهنمایی کنید ؟
بایاد کد بنویسم یا تو پنل جوملا کد اردبیل رو وارد کنم ؟
اين ماژول با yahooapi كار می كنه و بعضی از شهر هارو نداره. بيشتر شهرها روداره ولی تو ماژولش نيستنوشته اصلی توسط mehdiastro [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ازاين ماژول استفاده كنيد كه از googleapi استفاده میكنه و بيشتر كشورها رو ساپورت می كنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
من اینم قبلا نصب کردم ولی کار ساز نیست![]()
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط mehdiastro [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فكر كنم اين كارساز باشه و بهتر بتونيد باهاش كار كنيد
در ضمن اين اين ماژول ها همگی از api استفاده می كنند و تمام نقاط رو پشتيبانی می كنند
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)