سلام
میخواستم بدونم کامپوننت cb فارسی سازی شده اش هم موجوده ؟

سلام
میخواستم بدونم کامپوننت cb فارسی سازی شده اش هم موجوده ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی شده
هم در انجمن قرار گرفته وهم در سايت اصليش
/جستجو كنيد به نتيجه خواهيد رسيد/
موفق باشيد
ممنون
گشتم ولی پیدا نکردم
(به نظرم سرچ انجمن هم ضعیف عمل میکنه چون خودت که میگردی یه چیزایی پیدا میکنی ولی با سرچ نه . شایدم ما بلدنیستیم از سرچش درست استفاده کنیم)
به هر حال
ممنون میشم اگر لینک تاپیک ها رو برام یزارید
اين انجمن رو ملاحظه بفرماييد:نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
هرچی گشتم نتونستم این پلاگین فارسی که cb برای فارسی ارائه کرده رو پیدا کنم و فقط فهمیدم منبع اش جومتاک است که اونم باز نمیشه !
هرچی لینک دیدم مشکل داشت![]()
سلام
پس از نصب cb این اخطار زرد رنگ در صفحه tolls کامپوننت ظاهر شده
منظورش چه شرایطی است که لحاظ نشده
In order for CB to function properly a Joomla/Mambo menu item must be present. This menu item must also be published for PUBLIC access. It appears that this environment is missing this mandatory menu item. Please refer to the section titled "Adding the CB Profile" of the PDF installation guide included in your CB distribution package for additional information regarding this matter
سلام
در تاپيك جداگانه اي پيگيري كنيد
موفق باشيد
سلام . عزیزم من این کامپوننت رو فارسیش رو دانلود هم کردم و نصب کردم. اگه هدفت راه اندازی شبکه اجتماعی هست این رو انتخاب نکن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)