-
6 عدد سفارشی سازی قالب گلاره (انجام بدید خیلی خیلی ممنون می شم)
سلام.
یه سری سفارشی سازی تو قالب گلاره ( قالب رایگان جوملارت ) داشتم، کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون
1. رنگ منو ها در بالا عوض بشه و بشه رنگ آبی مطابق تم آبی قالب :
2. اضافه کردن منوی سمت چپ مطابق سمت راست ( ایجاد موقعیت left )
3. عریض کردن فوتر و کشیدن موقعیت فوتر تا به کناره های قالب. ( فوتر خیلی کوچک در سمت راست قرار دارد. می خواهم بزرگ شود و تا کناره کشیده شود.)
4. حذف عنوان سایت و جلوگیری از نمایش آن در قالب.
5. کوچک کردن عرض منو های کناری در موقعیت col1 , col2 و استفاده از آن در عرض منوی سمت چپ.
6. این قالب موقعیت دو ستونه بودن رو هم نداره، اگه شد 2 ستونه اش هم کنید.
ببخشید خیلی زحمت دادیم. راستش من چون کد نویسی بلد نیستم ( html , php ) نمی تونم این کار های قالب رو درست کنم. و پدرم هر دفعه سر گشتن و پیدا نکردن در میاد.
خیلی خیلی متشکر از شما.
دمو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عکس ها:
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2011 07:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1. تغییر منو
برای تغییر رنگ منو ها به قالب تون رجوع کنید و در فولدر css فایل template_rtl.css را باز کنید و کدزیر را پیدا کرده و
کد:
ul.level1 li.over, ul.level1 li.haschild-over {
background: #444444;
}
به جای اعداد 444444 کد رنگ آبی را جایگزین کنید
-
-
2. ایجاد موقعیت Left
برای اینجاد یک موقیعیت جدید کد زیر را در هر کجا از صفحه که تمایل دارید موقعیت در آن ایجاد شود بگنجانید
کد:
<jdoc:include type="modules" name="left" />
-
-
3. عریض کردن footer
در قالب شما این موقعیت width ندارد این به این معنی است که به اندازه ی متن موجود در موقعیت می تواند عریض شود
اگر شما میخواهید تمام متن موجود در فوتر را در یک خط نمایش 2 راه دارید
1. یا به ماژول پانویس رفته و <br/> را بردارید
2. یا ماژول پانویس را غیر فعال کرده و از cutom html استفاده کنید
-
-
4. حذف عنوان
به قالب مورد نظر تان رفته و در فولدر css فایل template.css را برای ویرایش باز کنید و در خط 1083 کد زیر را وارد کنید
-
-
6 . دو ستونه کردن
قسمت میانی این قالب سه ستونه است ودر قسمت پایین قالب چهار ستونه در صورتی که شما نیاز به دو ستون دارید در صفحاتی تمایل دارید ماژول های فعال در یکی از position های میانی را غیر فعال کنید
-
-
سلام. ممنون که کمک کردی. یه سری هایش کار نکرد لطفا یه نگاه بنداز
ویرایش توسط rahnamafard : 08-24-2011 در ساعت 11:12 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت میانی این قالب سه ستونه است ودر قسمت پایین قالب چهار ستونه در صورتی که شما نیاز به دو ستون دارید در صفحاتی تمایل دارید ماژول های فعال در یکی از position های میانی را غیر فعال کنید
من می خواهم عین منوی سمت راست یکی هم در سمت چپ داشته باشم.
اول منوی بالا، بعد ماژول افقی ، بعد یه قسمت وسط برای محتوا ی صفحه نخست که بین تو ردیف ماژول قرار داره.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اینجاد یک موقیعیت جدید کد زیر را در هر کجا از صفحه که تمایل دارید موقعیت در آن ایجاد شود بگنجانید
کد:
<jdoc:include type="modules" name="left" />
لطفاً واضح تر توضیح دهید. چطور می توانم این کد را در جایی از صفحه بگنجانم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
در قالب شما این موقعیت width ندارد این به این معنی است که به اندازه ی متن موجود در موقعیت می تواند عریض شود
اگر شما میخواهید تمام متن موجود در فوتر را در یک خط نمایش 2 راه دارید
1. یا به ماژول پانویس رفته و <br/> را بردارید
2. یا ماژول پانویس را غیر فعال کرده و از cutom html استفاده کنید
من قبلا از html دستی استفاده کردم ولی این فوتر راست چین است و پس مقداری از متن به پایین می رود. دوست دارم فوتر در تمام عرض قالب فیت شود تا من با استفاده از وسط چین کردن متنم در Html دستی بتوانم فوتر را به نظر وسط چین کنم.
و اینکه نمی شه width را براش تعریف کرد؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)