-
درمورد جوملا
با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید که این تاپیک رو ایجاد کردم چون یکم بین اطلاعات در در گم بودم
میخواتسم ببینم این جوملا1.7 آخرین ورزن اونه؟؟؟و کلی چه امکاناتی داره؟ از لحاظ امنیت ، قدرت کاری ، مدیریتی و کاربران ، خلاصه یه اطلاع کلی از اون بدید بهم. آخه میخوام سیستم مدیریتی سایتم رو عوض کنم وب سایت منم یه سایت رسمی و کاری میباشه برای یه نمایندگی سبک ورزشی.
سوال دیگه این که آیا بعد نصب یه نسخه جوملا در صورت ورود نسخه جدید قابلیت ارتقاع به اون نسخه رو داره یا نه؟؟
در کل میخواستم ببینم جوملا از همه لحاظ جواب گوی یه سایت اطلاع رسانی و آموزشی و خدماتی هست یا نه؟؟
تشکر میکنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2011 10:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
بله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اخرین ورژن جوملا هست
بله قابلیت ارتقا رو داره
بله به راحتی پاسخ گوی نیاز شما هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
جوملا 1.7 آخرین ورژنه و جوملا قابلیت ارتقاع رو داره.
کار هایی که شما هم می خواهید رو سایت انجام بدید عجیب غریب نیست و جوملا این قابلیت رو داره.
-
-

نوشته اصلی توسط
rahnamafard
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا 1.7 آخرین ورژنه و جوملا قابلیت ارتقاع رو داره.
کار هایی که شما هم می خواهید رو سایت انجام بدید عجیب غریب نیست و جوملا این قابلیت رو داره.
قبلا هم به شما تذکر داده شد. از ارسال پست در تاپیک هایی که به جواب رسیدند خودداری کنید ! در صورت مشاهده مجدد حساب کاربری شما غیر فعال خواهد شد.
-
-
تشکر از این که پاسخ دادید، ولی خب من یسری اطلاعات کلی تر از جوملا میخواستم ولی خب ازم خوبه حالا به این سیستم رو میاریم تا ببینیم چی میشه.
ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی خب میخواستم بدونم سایت و پشتیبان رسمی جوملا کدوم یک هست
بازم سپاس
-
-
سلام این مطلب رو مطالعه بفرمایید به جوابتون خواهید رسید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
پشتیبان رسمی جوملا در ایران تیم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
چه اطلاعات بیشتری میخواهید
مطرح کنید تا در اختارتون قرار بگیره
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)