سلام به دوستان عزیز.من یه سری قالب دانلود کردم اما موقع نصب پیغام خطای زیر را میده باید چیکار کنم؟
خطا! نمیتواند فایل xml نصب جوملا را در بسته آن بیابد

سلام به دوستان عزیز.من یه سری قالب دانلود کردم اما موقع نصب پیغام خطای زیر را میده باید چیکار کنم؟
خطا! نمیتواند فایل xml نصب جوملا را در بسته آن بیابد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لطفا چک کنید ببینید فایل templateDetails.xml در قالب شما وجود دارد.
یا حق.
آره فایل templateDetails.xml هست.
لطفا چك كنيد در فايل قالب شما فايل فشرده ي (zip) ديگري نباشد.نوشته اصلی توسط mohmmad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برخی بسته ها یی که دریافت می کنید ممکن است دارای بسته های zip دیگری شامل پلاگین ها و کامپوننت های مربوط به قالب باشند و یا اینکه در فایل zip دانلودی فولدری وجود دارد که همه ی فایل ها در آن ریخته شده است.
در این صورت باید فایل را اکسترکت کرده و فایل های قالب را بدون هیچ بسته و پوشه ای در قالب یک فایل زیپ در بیاورید.
همینطور فایلهای ضمیمه ی قالب اعم از کامپوننت ها ، ماژول ها و پلاگین های قالب را هم باد جداگانه نصب کنید.
سلام
قالبی که قصد نصب اون رو دارید باید با نسخه جوملای شما سازگار باشد ، برای مثال شما نمی تونید قالب های جوملا 1.7 و 1.6 رو روی جوملا 1.5 نصب کنید، لطفاً این مورد رو بررسی کنید که قالب شما برای کدام نسخه از جوملا سازگار شده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)