-
لینک کردن متن به یه آهنگ
سلام
چجوری می تونم یه متنو به یه آهنگ لینک بدم؟ یه ماژول پلیر خوشکل می خوام که وقتی روی متنی کلیک می کنم آهنگ مربوطه پخش بشه نه اینکه خود ماژول یه پلی لیست برام بسازه از تو پلی لیست اون آهنگو پخش کنم ؟
فکر کنم همه این پلیر ها این خاصیتو داشته باشن ولی من بلد نیستم چجوری باید متنو به آهنگ لینک بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2011 07:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
منظورتون چیزی شبیه به پادکست هست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
پادکست نمیدونم چیه . یه چیزی شبیه این می خوام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط soori8 : 08-26-2011 در ساعت 08:51 AM
-
-
گزینه هایی که میتونم بهتون معرفی کنم این هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و لیستی از این موارد که بیشتر میتونید مشاهده کنید نمونه های گوناگون رو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این موارد رو بررسی کنید اگر مورد نیاز شما رو برطرف نکرد بفرمایید دوستان دیگر موارد دیگری که میشناسند را حتماً معرفی خواهند کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با اینا کارم نشد . شاید روش خاصی برای این کار داره . من می خوام همانند سایت بالا با کلیک بر روی متن ، پلیر اجرا بشه نه از روی playlist که خودش می سازه
-
-

نوشته اصلی توسط
soori8
با اینا کارم نشد . شاید روش خاصی برای این کار داره . من می خوام همانند سایت بالا با کلیک بر روی متن ، پلیر اجرا بشه نه از روی playlist که خودش می سازه
آدرسی رو كه شما دادید هم همينطوریه و يك playlist داره.
از كدهای جاوا اسكريپت برای اجرای پلير استفاده كنيد.
فكر كنم راحت تر باشه:
کد:
<!-- begin the script--><p align="center">
<EMBED
style="BORDER-RIGHT: silver 4px outset; BORDER-TOP: silver 4px outset; BORDER-LEFT: silver 4px outset; BORDER-BOTTOM: silver 4px outset"
src="آدرس آهنگ شما" width=102 height=34 LOOP="TRUE"
AUTOSTART="True" controls="controlpanel"></p>
<!--end of the script-->
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود بر شما
فقط نمی دونم این کدو کجا باید وارد کنم .. چجوری می شه باهاش کار کرد
-
-
سلام
یک ماژول از نوع custom html بسازید ، کد داده شده رو از طریق ادیتور html وارد کنید و ماژول رو در موقعیتی مناسب منتشر کنید.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)