با سلام
من در مدیریت رسانه یک پوشه با نام زیرنویس فیلمها ایجاد کردم و در داخل اون ، پوشه های دیگری رو درست کردم که توی هر پوشه زیرنویس یک فیلم رو آپلود کردم ، حالا میخوام بدونم که چطوری باید لینک اینها رو
به اون مطلب مورد نظر لینک بدم.
با سپاس

با سلام
من در مدیریت رسانه یک پوشه با نام زیرنویس فیلمها ایجاد کردم و در داخل اون ، پوشه های دیگری رو درست کردم که توی هر پوشه زیرنویس یک فیلم رو آپلود کردم ، حالا میخوام بدونم که چطوری باید لینک اینها رو
به اون مطلب مورد نظر لینک بدم.
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس شما به این شکل خواهد بود :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] root joomla/images/stores/your folder/yourfile.data
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
شرمنده عزیز جان میشه یکم بیشتر توضیح بدید!!
چه توضیحی ؟
آدرس فایل شما به شکل بالا خواهد بود. توضیح خاصی لازم دارید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ببخشید ولی من دقیقاً متوجه نشدم ، چون تازه کارم
آدرس سایتتون رو به همراه نام پوشه ای که ساختید رو بفرمایید و همچنین فایلی که آپلود کردید (همراه با پسوند) تا لینک فایل رو خدمتتان بدم !
در مدیریت رسانه با کلیک بر روی فایل هم میتونید آدرس آنلاین فایل رو مشاهده کنید البته !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من توی کامپوننت دانلودها remository چند تا فایل زیرنویس رو آپلود کردم ، اگه بخوام از این طریق لینک به اون مطلب مورد نظر بدم چطوری میشه ، من دنبال یک راه سریع میگردم چون زیرنویسها زیاده/ممنون میشم اگه یک راهنمایی کنید.
با تشکر
تا الان که مدیریت رسانه ها بود !!
برای کامپوننت ریموسیتوری باید در منوها یک منو وابسته به این کامپوننت ایجاد کنید تا فایلها را نمایش دهد و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اون رو بلدم ولی نمیخوام منو درست کنم چون توی سایت زیر هر فیلم نوشتم دانلود زیرنویس ،میخوام از طریق فایلهای زیرنویسی که توی کامپوننت دانلودها آپ کردم لینک بدم .
به هر حال باید منو ایجاد کنید !
حتی شده یک آیتم منو در یک منویی که نمایش داده نشه ! برای استخراج آدرسهای فایلهای دانلود باید از این منو استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)