-
مشکل در ورود کاربران از طریق بخش کاربری سایت
با سلام خدمت کلیه دوستان
چرا زمانی که کاربران قصد دارند از بخش کاربری سایت وارد شوند،پس از وارد نمودن username و password نمی توانند وارد شوند و با پیغام Internet explorer cannot display the webpages مواجه می شوند
(البته کلیه سطوح کاربران من جمله خود مدیر سایت)
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2011 10:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
لطفاً آدرس سایت رو همراه با یک یوزر دمو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
شما در تنظیمات ماژول ورود ssl را فعال کردید اما ssl را برای جوملای خود ست نکردید و این سیستم رو برای جوملای خود ایجاد و تهیه نکردید.
یا باید این کد گذاری رو برای جوملا تنظیم کنید و یا اینکه این تنظیم را غیر فعال کنید.
Ssl یک گواهینامه هست که به امنیت دیتای رد و بدل شده بین کاربر و سایت کمک میکند تا خواندن آنها انجام نشدنی باشد و از جاسوسی و هک جلوگیری میکند. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ssl جستجو کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آقا مهدی شرمنده امروز زیاد مزاحمت شدم
من به ماژول ورود رفتم و کدگذاری فرم ورود رو غیرفعال کردم و دیگه تو سایت پیغام error نمیده، ولی در عوض سیستم ورود کاربران غیر فعال شده وبا وارد کردن یوزر و پسورد در قسمت کاربری سایت درست مثل این میمونه که دکمه F5 رو زده باشین و همون صفحه رفرش میشه!
من مدتی پیش در یک قسمت از مدیریت سایت به عبارت
(نادیده گرفتن SSL برخوردم )) ولی الان یادم نمیاد کجا بود.
پس طبق فرمایش شما راهی نیست جز تنظیمات SSL.درسته؟
چطور می تونم اینکار رو انجام بدم؟اگه زحمتی نیست راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
-
-
داخل تنظیمات کلی هم این گزینه رو بازگشت دادید ؟
اگر همه موارد رو بازگردانید مشکلی نباید باشه.
برای ssl شما باید ابتدا یک گواهینامه را تهیه کنید که ارزانترین آن 100 هزار تومان فکر میکنم باید باشه الان ! و بعد در تنظیمات کلی جوملا و فایل کانفیگ اطلاعات و تنظیمات لازم رو انجام بدید که قبلاً در انجمن ذکر کردیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقا مهدی درست شد،نمیدونم چرا تنظیماتی که انجام می دم(البته بعضی از تنظیمات) دیر اعمال میشن.مثلاً زمانی که لوگوی بخش Authentication برای ورود به سایت تغییر میدم یا لیست موزیک هایی که قراره تو سایت پخش بشن و...دیر اعمال میشن.به تنظیمات کلی رفتم و بعد به قسمت سرور،دیدم که بخش استفاده از SSL روی "هیچکدام"تنظیم شده بود.درسته دیگه نه؟
به هر حال من از شما بسیار ممنونم که وقت ارزشمندتون رو به من اختصاص دادید.ایشالا جبران کنیم
-
-
سلام
جوملا چیزی تحت عنوان کش داره که شما باید بعد از اعمال تغییرات کش یا ذخیره ساز رو پاکسازی کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)