سلام
برای اعلام نمرات کامپوننتی رو تیم جومینا ارائه کردن با عنوان مدرسه ! شاید بتونید برای این منظور استفاده کنید. البته ما هیچ مسئولیتی در قبال استفاده شما از این کامپوننت قبول نمیکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
برای اعلام نمرات کامپوننتی رو تیم جومینا ارائه کردن با عنوان مدرسه ! شاید بتونید برای این منظور استفاده کنید. البته ما هیچ مسئولیتی در قبال استفاده شما از این کامپوننت قبول نمیکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لینک دانلود:نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همراه با آموزش جومینا
این کامپوننتی که شما گفتید و جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز هم لینکش رو قرار دادن قبلا نصب کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد. ولی فکر کنم برای ورژن 1.5 باشه. وقتی من نصب کردم به جای اسم کامپوننت این این "2011-08-26-14-40-23" رو میاره و وقتی روش کلیک می کنم یه صفحه خالی باز می کنه.نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)