چرا من نمیتونم با پسورد همیشگی* وارد پانل کاربری بشم این دیگه چه مشکلی* هست ؟مثل همیشه اومدم وارد بشم نام کاربری و رمز عبور میزنم میگه اشتباه است همچی* رو هم کنترل کردم کوچیک و بزرگ بودن حروف و ...اشکال از طرف سرور هم نبود از اونها هم پرسیدم

چرا من نمیتونم با پسورد همیشگی* وارد پانل کاربری بشم این دیگه چه مشکلی* هست ؟مثل همیشه اومدم وارد بشم نام کاربری و رمز عبور میزنم میگه اشتباه است همچی* رو هم کنترل کردم کوچیک و بزرگ بودن حروف و ...اشکال از طرف سرور هم نبود از اونها هم پرسیدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
به حروف فارسی یا انگلیسی هم دقت کنید.
اگر در رمزتون از حروف فارسی استفاده کردید، ممکنه حروفی مثل "ی" یا "ک" مشکل ساز باشن.
اگر باز هم مشکل داشتید، رمزتون رو بازیابی کنید.
یا علی
ممنون هستم که جواب دادید .مواردی هم که گفتید چک کردم ولی* مشکل همچنان پا بر جاست.اگر ممکن هست لطفا نحوه بازیابی پسورد را بگویید چون گزینه بازیابی روی صفحه لاگین وجود ندارد
سلام
اگر به کنترل پنل هاست یا پایگاه داده دسترسی مستقیم دارید از طریق پایگاه داده اقدام به عوض کردن پسورد کنید
آوزش لازم رو در همین انجمن پیدا خواهید کرد
از طریق دیتابس پسورد رو عوض کردم ولی* درست نشد لطفا چک کنید ببینید در مورد جوملا ۱.۷ جواب میده این آموزش
چطور عمل کردید؟
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
درود بر شما .این یک اشتباه از طرف سرور بود که من تازه متوجه شدم و مدیر سرور هم زیر بر این اشتباه نخواهد رفت .من مجبور شدم سایت خودم را که کلی* زحمت کشیده بودم براش پاک کنم و دوباره جوملا نصب کنم.
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
توضیحات بالا مربوط به پاسخ یکی از دوستان بوده که به علت منقضی شدن ارسال پاسخ امکان پاسخ جدید نبوده
توضیحاتی که دوست عزیزمون فرمودند زیبا بود منتها متاسفانه همچنان مشکل ما پا برجاست
در ضمن محبت کنین در توضیح دادن موارد یه مقدار حوصله به خرج بدین و مطلب رو باز کنین،اکثر دوستانی که به عنوان تازه وارد در این محیط مجازی هستن در حد ابتدایی نسبت به محیط جوملا اشنایی دارن
اینجور که شما آدرس میدین که برو فلان جا چنین کن چنان کن شاید خود کاربر برا اعمال دستور ندونه اون اولین فلان جا کجاست تا بیاد مابقی دستورات رو انجام بده
لذا لطف کنین از ابتدا تا انتهارو یه مقدار دقیق تر توضیح بدین
الی ای حال اگر روش دیگری برای بازیابی پسوورد هست بفرمایید که شدیدا دچار مشکل شدیم
بازم متاسفانه وقتی یه وبگردی تو زمینه این سوال میکنیم میبینیم یا همه اومدن مطالب شما و غیره رو کپی برداری کردن جهت نمایش، یا همینجوری 4 تا کد معرفی کردن که علنا"هیچکدومشون کارایی نداشته
منتظر جواب شما هستم
با تشکر فراوان
سلام
توضيحاتي كه نويد عزيز دادند كاملاً ساده و روان هستش
موردي هم كه ايشون گفتند تخصصي نيست و يك ترفند در phpmyadmin هستش
با دقت بخونيد متن ايشون رو و مو به مو عمل كنيد. قطعاً مشكلي نخواهيد داشت.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)