سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: درخواست افزونه ارائه دامنه و هاست

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

درخواست افزونه ارائه دامنه و هاست

با سلام،
    من یه کامپوننت برای مدیریت و سفارش هاست می خواستم .توی سایت جوملا چیز جالبی پیدا نکردم
    یه افزونه هست به اسم JispCom هست که مثل اینکه نسخه فارسیشو اینجا گذاشتن ولی سرچ کردم نتونستم پیداش کنم!
    یکی به اسم کامپوننت هاستینگ پیدا کردم که خوب بود برای سفارش و تعریف دامنه ها، ولی
    این افزونه تنها برای سفارش و تعریف فضا روی هاست هستش ،برای خدمات دامنه مثلا اضافه کردن لیست قیمت دامنه ها به فاکتور مشتری مون یا امکاناتی مثل تمدید دامنه و انتقال دامنه ..
    افزونه دیگه ای احتیاج هست ، کسی سراغ نداره ؟ من نمی دونم باید این سرویسها رو چه جوری در اختیار مشتری هاستم بزارم!
    سرچ هم کردم به منظورم نرسیدم، نیازمند کمک شما!

میشه منو تو این زمینه راهنمایی و کمک دام کنید؟خوشحال میشم تجربه کسی که آشنایی با این افزونها رو داره بدونم و یکی معرفی بشه بهم!
    با نشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط azam_a [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام،
    من یه کامپوننت برای مدیریت و سفارش هاست می خواستم .توی سایت جوملا چیز جالبی پیدا نکردم
    یه افزونه هست به اسم JispCom هست که مثل اینکه نسخه فارسیشو اینجا گذاشتن ولی سرچ کردم نتونستم پیداش کنم!
    یکی به اسم کامپوننت هاستینگ پیدا کردم که خوب بود برای سفارش و تعریف دامنه ها، ولی
    این افزونه تنها برای سفارش و تعریف فضا روی هاست هستش ،برای خدمات دامنه مثلا اضافه کردن لیست قیمت دامنه ها به فاکتور مشتری مون یا امکاناتی مثل تمدید دامنه و انتقال دامنه ..
    افزونه دیگه ای احتیاج هست ، کسی سراغ نداره ؟ من نمی دونم باید این سرویسها رو چه جوری در اختیار مشتری هاستم بزارم!
    سرچ هم کردم به منظورم نرسیدم، نیازمند کمک شما!

میشه منو تو این زمینه راهنمایی و کمک دام کنید؟خوشحال میشم تجربه کسی که آشنایی با این افزونها رو داره بدونم و یکی معرفی بشه بهم!
    با نشکر
    درود
    متأسفانه افزونه ای قدرتمند در اين زمينه نوشته نشده و همگی در همين حد كه فرمودين ارائه شده و برخی از افزونه ها whois انجام ميدن كه اونها هم ضعيفن و در حد يك نتيجه ساده جوابگو هستند
    پيشنهاد می كنم از سيستم غير جوملایی برای فروش هاستينگ استفاده كنيد
    در صورتی كه تمايل داريد با جوملا بسازيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]بديد تا براتون طراحی بشه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.