سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: Seo

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال

Seo

با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
    آیا برای سئو کامپوننتی وجود داره؟
    کلاً برای seo چه کارهایی رو باید انجام داد؟
    البته من در تنظیمات seo اون 3 گزینه رو فعال کردم و فایل htaccess.txt رو هم به htaccess. تغییر دادم.آیا کارهای دیگه ای هم باید انجام بدم؟
    با تشکر
    ویرایش توسط Pooyan : 08-27-2011 در ساعت 03:48 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال
    سلام
    افزونه هایی برای سئو وجود داره که خودم اغلبشونو توصیه نمی کنم دقیقا می خواهید چه امکاناتی داشته باشید و چه مشکلاتی رو دارید که به این 3 گزینه مرتفع نمی شه؟

تشکر شده 19 بار در 17 ارسال
    البته من در تنظیمات seo اون 3 گزینه رو فعال کردم و فایل htaccess.txt رو هم به htaccess. تغییر دادم.آیا کارهای دیگه ای هم باید انجام بدم؟
    آره مثلا انتخاب یکی از این دو راه:
    1- آدرس های فارسی که برای موتورها تا حدی خوب هست ولی برای اینکه کاربران لینک های شما رو جایی قرار بدند بد
    2- آدرس های انگلیسی معنا دار که برای موتورها در حد متوسط هست و برای کابران عادی که بخوان لینک شما رو جایی قرار بدند عالی هست
    یا اینکه استفاده از روش های جذب لینک و...
    +
    من هم مثل سید پیشنهاد میکنم از هیچ افزونه ای برای سئو استفاده نکنید خود جوملا در نسخه 1.7 بیشتر از 90% نیاز ها رو برطرف میکنه

5. کاربر مقابل از Sajad DP عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

عمده موارد سئو بر میگرده به شما که در مدیریت سایت چگونه عمل کنید و قالب شما که از سئوی مناسبی برخوردار باشه و ... .

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

7. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    افزونه هایی برای سئو وجود داره که خودم اغلبشونو توصیه نمی کنم دقیقا می خواهید چه امکاناتی داشته باشید و چه مشکلاتی رو دارید که به این 3 گزینه مرتفع نمی شه؟
    با سلام خدمت sahama عزیز
    در حقیقت من می خواهم بدانم که چطور می توان Rank سایت را بالا برد،بطوریکه بعد از مدتی سایت من در صفحه اول یا حداقل صفحات اول قرار بگیره.
    پس من افزونه هایی برای سئو نصب نکنم؟و خود تنظیمات جوملا کفایت میکنه؟
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad DP [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    آره مثلا انتخاب یکی از این دو راه:
    1- آدرس های فارسی که برای موتورها تا حدی خوب هست ولی برای اینکه کاربران لینک های شما رو جایی قرار بدند بد
    2- آدرس های انگلیسی معنا دار که برای موتورها در حد متوسط هست و برای کابران عادی که بخوان لینک شما رو جایی قرار بدند عالی هست
    یا اینکه استفاده از روش های جذب لینک و...
    +
    من هم مثل سید پیشنهاد میکنم از هیچ افزونه ای برای سئو استفاده نکنید خود جوملا در نسخه 1.7 بیشتر از 90% نیاز ها رو برطرف میکنه
    با سلام خدمت سجاد عزیز
    -سجاد جان آدرس سایت من انگلیسیه و تقریباً معنا دار هست.
    -روش های جذب لینک چه روش هایی هست؟
    -جوملای من نسخه 1.5.23 هست،آیا seo در جوملا 1.5 هم به انداره 1.7 قوی هست؟و پاسخگوی نیاز های seo هست؟
    راستی من اگر بخوام جوملا1.5 رو ارتقا بدم به 1.7 ،فثط آپلود اون(1.7) و extract کردن آن و حذف پوشه installation کفایت میکنه؟و در ضمن آیا افزونه های 1.5 در 1.7کار میکنه؟
    با تشکر
    ویرایش توسط Pooyan : 08-27-2011 در ساعت 10:36 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    عمده موارد سئو بر میگرده به شما که در مدیریت سایت چگونه عمل کنید و قالب شما که از سئوی مناسبی برخوردار باشه و ... .
    با سلام خدمت مهدی عزیز
    در مورد قالب چه کارهایی رو باید انجام بدم؟
    با تشکر

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال
    سلام
    دوست عزیز پست هاتون رو می تونستید ادغام کنید
    در جوملا 1.5 برای آدرسی های با کد اسکی سئو به اندازه کافی قدرت داره ولی شما بعد از تنظیمات سئو باید سایت مپ مناسبی رو در گوگل وبمستر ثبت کنید
    ارتقا از جوملا 1.5 به 1.7 فرآیند گسترده تری داره که آموزش اون در ویکی سایت وجود داره
    قالب ها معمولا سد هایی رو برای موتورهای جستجو ایجاد می کنند که قالب های با ساختار جدولی در این مورد بسیار بد تر عمل کرده و پیشنهاد استفادهه از قالب های با ساختار div است که ساختار اونها پیچیدگی کمتری داشته باشه

12. کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    دوست عزیز پست هاتون رو می تونستید ادغام کنید
    در جوملا 1.5 برای آدرسی های با کد اسکی سئو به اندازه کافی قدرت داره ولی شما بعد از تنظیمات سئو باید سایت مپ مناسبی رو در گوگل وبمستر ثبت کنید
    ارتقا از جوملا 1.5 به 1.7 فرآیند گسترده تری داره که آموزش اون در ویکی سایت وجود داره
    قالب ها معمولا سد هایی رو برای موتورهای جستجو ایجاد می کنند که قالب های با ساختار جدولی در این مورد بسیار بد تر عمل کرده و پیشنهاد استفادهه از قالب های با ساختار div است که ساختار اونها پیچیدگی کمتری داشته باشه
    سلام
    چطور می تونم یک سایت مپ ایجاد کنم؟
    من به گوگل وبمستر رفتم و آدرس سایت رو دادم وبعد درخواست چند مرحله رو داد:
    1-اول یک فایل html رو دانلود کردم که اسمش google8a0273f7a441e064.html بود
    2-اون فایل رو در هاست آپلود کردم(در درون پوشه(public_html)
    3-یک لینک به سایت من (لینک به اون فایل جدید تازه آپلود شده وجود داشت)که روش کلیک کردم و در صفحه جدید نام اون فایل آمد
    4-از من خواسته شد اگر فایل بدرستی آپلود شده بر روی دکمهverify کلیک کنم،که من هم انجام دادم وبعد نوشت که عملیات با موفقیت انجام شد

فکر می کنم در Google Webmaster یک پروفایل برای سایت من ساخته شده،درسته؟ که من در اونجا می تونم بهینه سازی های لازم رو انجام بدم درسته؟
    در پروفایل ایجاد شده قسمت های مختلفی وجود داشت که مثلاً یکی از اونها لینک های سایت بود،لطفاً کمی برای من توضیح دهید که چطور می تونم تنظیمات لازم رو در اونجا(googlewebmaster) انجام بدم ونقشه سایت رو ایجاد و به گوگل معرفی کنم.
    آیا بعد از گوگل وب مستر کارهای دیگه ای هم باید انجام داد؟
    با تشکر

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    دوست عزيز تمام مواردی كه می فرماييد بازهم نميتونه سايت شما رو بالا نگهداره
    گوگل هر سری فرمول رنكينگ خودش رو عوض ميكنه
    اين سايت های بنگاه بازديد يه زمانی ميگفتن رنكتون رو به 4 ميرسونيم و روزانه +10000 بازديد به سايتتون ميديم. گوگل هم اومد و فرمولش رو عوض كرد و الان هر كس از اين سايت ها استفاده ميكنه رنكش كه بالا نميره هيچ، صفحاتش هم ايندكس نميشه (در واقع بازديد از طريق iframe رو ممنوع كرد)
    اين يه نمونه بود كه ما خبر داريم و معلوم نيست چه چيزهایی هم تغيير ميكنه.
    از تگ ها هم استفاده كنيد. اين تگ ها بهتون كمك می كنه واسه شناخته شدن
    هرچند گوگل سايتهایی كه زياد تگ دارند هم بلوك ميكنه. در كل روی اين چيزا حساب باز نكنيد. گوگل برنامه هاش رو حساب كتاب نيست و هر سری يه تغييراتی ميده و همه برنامه هارو خراب ميكنه.
    شايد هم در آينده همين سئو رو هم برد زير سؤال
    ولی اين تجربه ی شخصی منه كه شما فرضاً يه مطلب داريد به نام معرفی جوملا. هرچقدر كلمه جوملا در مطلبتون بيشتر تكرار بشه اين مطلب بالا مياد و سايت شما برای گوگل بتر نمايش داده ميشه. همچنين لينك دار كردن مطالب می تونه شما رو شناسایی كنه. مثلاً بنويسد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و به اين شكل لينكش بديد
    در ضمن آپديت روزانه و بروز رسانی مطالب شما هم می تونه نتايج جستجو رو تغيير بده و شما رو در سايت های مشابه برتر كنه

موفق باشيد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)