-
نمایش صفحه اول سایت در لیست وب لینک
سلام و درود
عذرخواهی می*کنم اگر محل سوال را در جای مناسب قرار ندادم.
می*خواستم ببینم چطور بعضی از سایت*ها وقتی روی وب*لینک*هاشون می*روید صفحه اول سایت را بصورت اتوماتیک به عنوان لوگوی لینک انتخاب میکنه؟
مثلا این سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون و متشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-27-2011 05:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این سایت که فرمودید ویروسی بود و نمیشد بازش کرد !
لطفاً بهتر توضیح دهید !
منظورتون دقیقاً چی هست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
این سایت هم از همین روش استفاده کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من همچنان متوجه این جمله شما نمیتونم بشم !
""" می*خواستم ببینم چطور بعضی از سایت*ها وقتی روی وب*لینک*هاشون می*روید صفحه اول سایت را بصورت اتوماتیک به عنوان لوگوی لینک انتخاب میکنه؟ """
اگر منظورتون اینه که تصویر بند انگشتی از سایت تهیه میکنن و مقابل آدرس سایتها قرار میدهند
این توسط برخی سایتها انجام میشود و شما لینک اون سایتها رو قرار میدید و خود به خود عکس اون صفحه ایجاد و در سایت نمایش داده میشود.
مثلاً سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این امکان را به شما میدهد که اگر بعد از ؟ آدرس هر سایتی را قرار دهید تصویر آن سایت را نمایش دهد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من کامپوننتی در سایت "joomla.org" پیدا کردم که لینک اون هست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و تقریبا همون کاری که من میگویم را انجام میدهد. ولی ایرادی که دارد این است که وقتی آن را فعال میکنم نمایش نام سایت با تصویر بند انگشتی بهم ریخته است که تو سایت خودم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید ببینید، آیا افزونه خاصی هست که این مشگل را نداشته باشه؟ یا اینکه باید در فایل CSS تغییری داد؟
در هردو صورت میشه راهنمائیم کنید؟
ممنون و متشکر.
-
-
منظورتون از بهم ریخته چی هست ؟
من بهم ریختگی در سایت ندیدم ! اگر با یک اسکرین شات مشکل را بیان کنید بهتر میتونیم کمکتون کنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
متاسفانه من نتوانستم فایل تصویری مربوطه را نمایش دهم (اجازه کاربری برای آپلود ندارم)، ولی اگر در صفحه ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) نگاه کنید متوجه منظورم میشوید، تصویر بندانگشتی که از سایتها قرارداده میشود راست چین و نام سایتها و تعداد بازدید چپ چین شده.
در ضمن جناب مهدی عزیز؛ من قبلا بد توضیح دادم و از واژه بهم ریختگی نادرست استفاده کردم، بهتر بود میگفتم چینش «صفحات پیوند» بهم خورده، شما درست فرمودید، مرا ببخشید.
-
-
منظورتون اینه که میخواهید متنها راست به چپ باشد یا اینکه این موارد را نیز در نظر دارید جابجا کنید ؟
منظورم اینه که آیا میخواهید ستونهای نمایشی جابجا شود یا اینکه فقط متنها از راست چیده شوند کفایت میکند ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون اینه که میخواهید متنها راست به چپ باشد یا اینکه این موارد را نیز در نظر دارید جابجا کنید ؟
منظورم اینه که آیا میخواهید ستونهای نمایشی جابجا شود یا اینکه فقط متنها از راست چیده شوند کفایت میکند ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درحال حاضر تنظیم نوشتاری "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" تغییر کرده، و قبل از نصب این پلاگین از راست به چپ (یعنی طریق درست) چیده میشد، ولی حالا، "تصویر بندانگشتی" هر سایت در سمت راست چیده میشود («--)، ولی "اسم سایت" در سمت چپ (--») چیده میشود.
ممنون از توجه تون.
-
-

نوشته اصلی توسط
kasraansary
درحال حاضر تنظیم نوشتاری "
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" تغییر کرده، و قبل از نصب این پلاگین از
راست به چپ (یعنی طریق درست) چیده میشد، ولی حالا، "ت
صویر بندانگشتی" هر سایت در
سمت راست چیده میشود («--)، ولی "ا
سم سایت" در
سمت چپ (--») چیده میشود.
ممنون از توجه تون.
سلام
دوست عزيز مشكل از قالبتونه
قالبتون خوب راستچین نشده. در يك قسمت از سايتتون چينش متون چپ چينه.
اين كد رو در css جستجو كنيد:
و بااين كد جايگزين كنيد:
من به سورس كامل سايتون دسترسی ندارم و اين مورد رو هم با كروم ديدم.
فكر كنم كلاسش اين باشه sectiontableheader
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 08-30-2011 در ساعت 07:51 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)