-
من همچنان متوجه این جمله شما نمیتونم بشم !
""" می*خواستم ببینم چطور بعضی از سایت*ها وقتی روی وب*لینک*هاشون می*روید صفحه اول سایت را بصورت اتوماتیک به عنوان لوگوی لینک انتخاب میکنه؟ """
اگر منظورتون اینه که تصویر بند انگشتی از سایت تهیه میکنن و مقابل آدرس سایتها قرار میدهند
این توسط برخی سایتها انجام میشود و شما لینک اون سایتها رو قرار میدید و خود به خود عکس اون صفحه ایجاد و در سایت نمایش داده میشود.
مثلاً سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این امکان را به شما میدهد که اگر بعد از ؟ آدرس هر سایتی را قرار دهید تصویر آن سایت را نمایش دهد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-27-2011 09:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من کامپوننتی در سایت "joomla.org" پیدا کردم که لینک اون هست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و تقریبا همون کاری که من میگویم را انجام میدهد. ولی ایرادی که دارد این است که وقتی آن را فعال میکنم نمایش نام سایت با تصویر بند انگشتی بهم ریخته است که تو سایت خودم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید ببینید، آیا افزونه خاصی هست که این مشگل را نداشته باشه؟ یا اینکه باید در فایل CSS تغییری داد؟
در هردو صورت میشه راهنمائیم کنید؟
ممنون و متشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)