-
اشکال در نمايش سايت
نصب جوملا 1.7 در لوکال هاست با xampp
نصب تا مرحله آخر به خوبی انجام می گيرد اما هم در نمایش سایت و هم در قسمت مديريت در بالای صفحه پیغام های زير ديده می شود.
اساتيد محترم لطفا کمک کنيد.
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cach e.php on line 394
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cach e.php on line 396
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cach e.php on line 396
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-28-2011 06:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر غیر نمایش این پیام ها مشکل دیگری نداری در فایل php.ini نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید تا دیگه نمایش داده نشوند
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
از بسته های آماده و کوئیک استارت استفاده کردید ؟ (جوملارت؟!)
نسخه xammp مورد استفاده شما چیست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
اشکال در نمايش سايت

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر غیر نمایش این پیام ها مشکل دیگری نداری در فایل php.ini نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید تا دیگه نمایش داده نشوند
لطفا برای حل مشکل راهنمایی کنيد به برای پاک کردن صورت مسئله!
-
-
از بسته های آماده استفاده نکرده ام
version 1.7.4
-
-
از wamp sever 2.0 i استفاده کنید و یا از appserve 2.5.10
مشکلتون حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مشکل مشابه
با سلام.
من از xampp 2.5 استفاده می کنم و دقیقا توی همه صفحات مربوط به جوملا و تقریبا همه پانل ها این خطوط رو می بینم.این PHP.ini رو هم که فرمودید پیدا کردم ولی نمی دونم چطوری باید اون تغییرات رو بدم.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.با سپاس فراوان.
-
-
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من این کار رو کردم و تغییرات رو تو فایلی که به صورت Notepad باز شده بود انجام دادم ولی تغییری حاصل نشد.میشه یه راه حل دیگه بهم پیشنهاد بدید؟!ممنونم
-
-
حتما به اشتباه فایل رو دشتکاری کرده اید
فایل رو جایی آپلود کنید تا بررسیش کنم راه دیگه ای هم هست که من خودم امتحان نکرده ام اما احتمالا اگر این کد رو در فایل index.php اصلی جوملا بلافاصله بعد از باز شدن تگ پی اچ پی قرار بدید نباید خطایی مشاهده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)