از wamp sever 2.0 i استفاده کنید و یا از appserve 2.5.10
مشکلتون حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

از wamp sever 2.0 i استفاده کنید و یا از appserve 2.5.10
مشکلتون حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام.
من از xampp 2.5 استفاده می کنم و دقیقا توی همه صفحات مربوط به جوملا و تقریبا همه پانل ها این خطوط رو می بینم.این PHP.ini رو هم که فرمودید پیدا کردم ولی نمی دونم چطوری باید اون تغییرات رو بدم.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.با سپاس فراوان.
با سلام و تشکر ، از wamp sever 2.0 استفاده کردم در نمایش سايت مشکلی تيست اما در قسمت مديريت پیغام زیر ديده می شود
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\Joomla\libraries\joomla\utilities\stri ng.php on line 562
با سلام و تشکر به توصیه شما عمل کردم ، مشکل نمايش سايت حل شد ولی در مديریت پيغام زیر ديده می شود.نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\Joomla\libraries\joomla\utilities\stri ng.php on line 562
علاقه مندی ها (Bookmarks)