-
پلاگین plg_unicodeslug
سلام من کامپوننت plg_unicodeslug را طبق گفته
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
%D8%AA?highlight=%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87+%D 8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C
نصب کردم و نام مستعار منو هام رو فارسی کردم اما بعدش دیدم که صفحه هاتم باز نمیشه و ارور notfound میده اما لینکش فارسی میشه کسی بلده چرا؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2011 07:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
در مدیریت پلاگین ها تنظیمات رو انجام دادید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
در مدیریت پلاگین ها پلاگین مورد نظر رو فعال کردم تنظیمات دیگه ای هم داره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
8613493
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مدیریت پلاگین ها پلاگین مورد نظر رو فعال کردم تنظیمات دیگه ای هم داره؟
در پيكربندی كلی mod_rewrite رو فعال كرديد؟
موفق باشيد
-
-
بله mode rewrite و اون 2تا گزینه دیگرو که فعال میکنم اینجوری میشه یعنی صفحه هاتم باز نمیشه و ارور notfound میده در ضمن htaccess .text رو هم به .htaccessتغیر دادماا
؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
8613493
بله mode rewrite و اون 2تا گزینه دیگرو که فعال میکنم اینجوری میشه یعنی صفحه هاتم باز نمیشه و ارور notfound میده در ضمن htaccess .text رو هم به .htaccessتغیر دادماا
؟؟
مراحل رو اشتباه رفتيد. اينموردی كه گفتيد به پلاگين ربط نداره
بعد از اينكه سئو رو فعال كرديد نبايد هيچ فايلی به نام htaccsess.txt ديده بشه. ببينيد اين مورد رو رعايت كرديد شما.
اين مورد رو هم مطالعه كنيد:
-
-
منظور شما از اینکه میگید مراحل را اشتباه رفتید چیست؟ یعنی ترتیب مراحل را اشتباه فتم ؟ "بعد از اينكه سئو رو فعال كردم این فایل htaccess.txt بازم هست و از بین نمیره من اسمشو عوض کردم گذاشتم .htaccessولی خودش از بین نمیره در ضمن این لینکی که فرستادید توضیحاتش برای مامبوئه نوشته برای جوملا فرق داره. لطفا شما که زحمت میکشید جواب میدید دقیق بگید برای فعال کردن سئو و نصب پلاگین های مربوط بهش درمراحل بعد, من به ترتیب چی کار کنم؟؟؟؟
؟؟
ویرایش توسط 8613493 : 08-25-2011 در ساعت 11:38 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
8613493
منظور شما از اینکه میگید مراحل را اشتباه رفتید چیست؟ یعنی ترتیب مراحل را اشتباه فتم ؟ "بعد از اينكه سئو رو فعال كردم این فایل htaccess.txt بازم هست و از بین نمیره من اسمشو عوض کردم گذاشتم .htaccessولی خودش از بین نمیره در ضمن این لینکی که فرستادید توضیحاتش برای مامبوئه نوشته برای جوملا فرق داره. لطفا شما که زحمت میکشید جواب میدید دقیق بگید برای فعال کردن سئو و نصب پلاگین های مربوط بهش درمراحل بعد, من به ترتیب چی کار کنم؟؟؟؟
؟؟
دوست عزيز هيچ فرقی باهم ندارند و هر دو به يك شكل تنظيم ميشن. تفاوتی بين مامبو جوملا در اين زمينه نيست
در مورد اين فايل توضيحاتی در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]داده شده كه به چه شكل عمل ميكنه
كارتون اگه صحيح باشه درنهايت نبايد هيچ htaccess وجود داشته باشه
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مراجعه كنيد زودتر و بهتر به نتيجه خواهيد رسيد
-
-
دوستان عذز خواهی میکنم اما از اونجایی که این انجمن مختص رفع اشکاله باید به اطلاعتون برسونم که اشکال من در مورد تغیر نام فایل htaccess.txt به .htaccessهنوز رفع نشده من لینک هایی که دوستان داده بودند رو هم مطالعه کردم مثل این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من کدهایی که برای فایل .htaccess در این لینک داده شده رو تو فایل htaccess .txt کپی پیست کردم بعد اون فایل رو سیو کردم بعد اسمش رو تغییر دادم ارور داد گفت فایل .htaccess موجوده اما من در هاست پیداش نمیکنم آیا این فایل فایلی hiden هست؟ خلاصه فایل htaccess.txtهمچنان به قوت خودش در هاست باقیه و من با فعال کردن تیک های سئو در تنظیمات کلی باز هم صفحات غیر اصلی سایت بالا نمیاد در ضمن من برای فارسی سازی لینک های سایتم پلاگینplg_unicodeslugروهم نصب و فعال کردم و اسم مستعار منوها رو هم به فارسی تغییر دادم دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم خواهشا نگید برو فلان لینکو بخون
-
-

نوشته اصلی توسط
8613493
دوستان عذز خواهی میکنم اما از اونجایی که این انجمن مختص رفع اشکاله باید به اطلاعتون برسونم که اشکال من در مورد تغیر نام فایل htaccess.txt به .htaccessهنوز رفع نشده من لینک هایی که دوستان داده بودند رو هم مطالعه کردم مثل این
من کدهایی که برای فایل .htaccess در این لینک داده شده رو تو فایل htaccess .txt کپی پیست کردم بعد اون فایل رو سیو کردم بعد اسمش رو تغییر دادم ارور داد گفت فایل .htaccess موجوده اما من در هاست پیداش نمیکنم آیا این فایل فایلی hiden هست؟ خلاصه فایل htaccess.txtهمچنان به قوت خودش در هاست باقیه و من با فعال کردن تیک های سئو در تنظیمات کلی باز هم صفحات غیر اصلی سایت بالا نمیاد در ضمن من برای فارسی سازی لینک های سایتم پلاگینplg_unicodeslugروهم نصب و فعال کردم و اسم مستعار منوها رو هم به فارسی تغییر دادم دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم خواهشا نگید برو فلان لینکو بخون

سلام
وقتی كه گفته ميشه به دانشنامه مراجعه كنيد برای اينه كه موازی كاری نشه. وقتی كه چندين بار در اين مورد توضيح داده شده و دانشنامه پر از اين موارد هست چرا بايد مجدداً در موردش بحث كرد؟؟؟
اگر لينكی به شما می ديم برای مطالعه واسه اينه كه روش زحمت كشيده شده و برای چنين مواقعی گردآوری شده كه شما مشكلتون حل بشه بعد شما می فرماييد لينك نديد؟؟؟؟؟ يعنی شما نمی خواييد مشكلتون حل بشه؟
اين مشكل شما هيچ ارتباطی با پلاگين مربوطه نداره.
`مديريت هاستتون چيه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)