-
پلاگین اشتراک گذاری jxsharelink
سلام و درود
ببخشید من یک پلاگین به نام ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) برای به اشتراک گذاری مطالب نصب کردم که در زیر تمام مطالب نشون داده میشه و امکانات بسیار خوب و لیست تقریبا کاملی هم دارد، ولی این لیست بنظر من یکی دو لینک را کم دارد، که برای اونها هم جایی در نظر گرفته شده، مثلا لینک کلوپ100 که تو این صفحه کدهای خودش را قرار داده ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]). البته من بخودم اجازه ندادم درباره سایتهای دیگر سوال کنم.
میخواستم بپرسم که چطور میشه کلید همین کلوپ100 را در این پلاگین تعریف کرد؟ کدی را که خودشون معرفی کردند من در قسمت مربوطه کپی کردم ولی کلید این کلوپ را درست نشان نداد، و مطمئنا باید در این کد تغییراتی اعمال بشود.
ممنون میشم اگر راهنمائی بفرمائید.
ویرایش توسط kasraansary : 08-28-2011 در ساعت 06:28 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-28-2011 06:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
kasraansary
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و درود
ببخشید من یک پلاگین برای به اشتراک گذاری مطالب نصب کردم که در زیر تمام مطالب نشون داده میشه و امکانات بسیار خوب و لیست تقریبا کاملی هم دارد، ولی این لیست بنظر من یکی دو لینک را کم دارد، که برای اونها هم جایی در نظر گرفته شده، مثلا لینک کلوپ100 که تو این صفحه کدهای خودش را قرار داده (
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]). البته من بخودم اجازه ندادم درباره سایتهایی که ***** شده اند سوال کنم (که سوال داشتم).
میخواستم بپرسم که چطور میشه کلید همین کلوپ100 را در این پلاگین تعریف کرد؟ کدی را که خودشون معرفی کردند من در قسمت مربوطه کپی کردم ولی کلید این کلوپ را درست نشان نداد، و مطمئنا باید در این کد تغییراتی اعمال بشود.
ممنون میشم اگر راهنمائی بفرمائید.
سلام
از اين پلاگين استفاده كنيد
کد:
http://jportal.ir/article/joomla-extentions/joomla-plg/79-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%D9%8A%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%83-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%D9%83%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C.html
-
-
دوست عزیزم خیلی از شما متشکرم، بسیار عالی فقط لینک دانلودش در این صفحه پیدا نکردم، میشه یک راهنمائی بفرمائید؟
-
-
جناب safajuy متوجه شدم باید ابتدا ثبت نام میکردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)