سلام من مي خواهم رنگ و فونت عنوان مطالبم را تغيير دهم از كجا بايد اينكار را انجام دهم؟

سلام من مي خواهم رنگ و فونت عنوان مطالبم را تغيير دهم از كجا بايد اينكار را انجام دهم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شما باید این مقادیر رو رو فایل های css قالبتون تغییر بدید متاسفانه بدون دیدن قالب نمی تونم بگم کجا رو باید تغییر بدید ولی خودتون با کمی دقت در این فایل ها می توانید پیداشون کنید
سلام من در css پيدا كردم در لوكال هاست تغيير ميدهم انجام مي شه اما در سايت اصلي روي سرور انجام نميشه نميدونم دليلش چيه
شما باید همان تغییراتی را که در local انجام میشود ولی در web host انجام نمی شود را مجددا اعمال نمایید
به 2 نکته توجه داشته باشید
1. font ای را ست کنید که تمام کاربران آنها داشته باشند مثل arial یا tahoma مثلا اگر Bnazanin ست کنید ممکن است برخی از بازدید کنندگان سایت شما آنها را نداشته باشند
که امر باعث میشود سایت شما با فونت پیش فرض مرورگرشان مرور نمایند
2. به chache اینترنت تان توجه داشته باشید اگر مطمئن هستید که تغییرات را بدرستی انجام داده اید از فردی دیگری تقاضا کنید سایت شما را باز کند و چک کند که تغییرات انجام شده است یا خیر
ممنونم مشكلي كه دارم اينه كه كد رنگها در قالب بنده بصورت سه رقم نوشته شده #333 ام اكثرا كدهايي كه من ديده ام بيشتر از سه رقمه آيا در اين زمينه هم مي تونيد راهنمايي فرماييد يا ليستي از كد رنگهاي سه رقمي به من بدهيد ممنون خواهم شد
سلام !
شما از کدهای rgb استفاده کنید ! مشکلی نخواهید داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
کد رنگ سه رقمی 236 # کوتاه شده کد رنگ 223366# میباشد.
یا حق.
متشكرم از لطف شما بزرگواران
حق نگهدارتان
علاقه مندی ها (Bookmarks)