-
یکبار از مدیر سور بخواهید owner فایلها و پوشه ها را ریست کنند !
یکبار بجای localhost از آیپی هاستتون استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه ؟
همچنین تقاضا کنید تمام پوشه های شما را به 644 تغییر پرمیشن دهند ! (از دسترسی روت مدیر سرور خیلی راحت میتونه اینکار رو بکنه !)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-31-2011 02:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکبار از مدیر سور بخواهید owner فایلها و پوشه ها را ریست کنند !
یکبار بجای localhost از آیپی هاستتون استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه ؟
همچنین تقاضا کنید تمام پوشه های شما را به 644 تغییر پرمیشن دهند ! (از دسترسی روت مدیر سرور خیلی راحت میتونه اینکار رو بکنه !)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
به پشتیبانی هاستم بگم owner انجام بده ، خودش متوجه میشه چیه ( چون من نمیدونم چیه
)
این آی پی هاستم رو از کجا گیر بیارم ؟
تمام پوشه ها رو به پرمیشن 644 تغییر بده ؟ خب مگه یه جوملا آک که نصب میکنیم پرمیشن پوشه ها خودشون ردیف نیست ؟ آخه من وقتی یه جوملا آک هم نصب میکنم این مشکلو دارم
راستی این 644 رو که گفتی یاد یه چیزی افتادم هاستم سی پنلش رو تازه آپدیت کرده یعنی این مشکلات هم بعد این آپدیت ها بوجود اومد ، بعد از آپدیت توی سی پنل وقتی میخوام یه فایلی رو آپ کنم یه سری چیز پایینش اضافه شده که برای پرمیشنه البته من وقت آپلود اونا رو دست نمیزنم ولی نکنه از اونه ؟؟؟
ممنون که پیگیری میکنید
خیلی خیلی ممنون
-
-
اگر بهشون بفرمایید اوونر فایلها و پوشه ها رو ریست کنن خودشون باید بدونن چیکار کنن !
آیپی رو از مدیر سرور میتونید بگیرید یا اینکه با پینگ کردن هاستتون بدست بیارید !
بله.برخی از هاستها بطور پیشفرض 777 ست هستند ! همه پوشه ها باید 644 باشند ! و برای فایلها هم فقط خواندنی.
این سه مورد را با مدیر هاستتون صحبت کنید بدون شک بلد هستن ! وگرنه بهتره سرور رو عوض کنید !
این مشکلات ربطی به ارتقای سی پانل نمیتونه داشته باشه ! مگر اینکه مدیر ناقص بروز رسانی کرده باشه ! بسته های ارتقای سی پانل در صورتی که استیبل شده باشند بدون مشکل خواهند بود ! پس بعیده از ارتقای سی پانل باشه ! مگر اینکه مدیر روی نسخه بتا ارتقا داده باشه و این مشکلات ناشی از اون باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)