-
ایجاد متن روی عکس بالا قالب و تغییر عکس بالای سایت
سلام خسته نباشید
من موضوعات مشابه را خواندم ولی به نتیجه نرسیدم مثلا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس هایی که داده بودند(templates/template name/index.php وفایل css در مسیر templates/template name/css/template_css.css ) رامن به این شکل پیدا نکردم مثلا من اصلا tamplate name را ندارم
من جوملا 1.5 استفاده می کنم و مسیر زیر را داشتم
پس از ورود به بخش مدیریت جوملا
extensions----------template manager
مان وقتی از اینجا قالبی را که دانلود کرده بودم را انتخاب می کنم چندتا گزینه هست که دوتا از اونها edit html و edit cssهستند
اگه درست رفتم راهنمایی کنید از اینجا به بعد باید چیکار کنم
من می خوام عکس بالای قالب را عوض کنم و همچنین یک متن روی عکس بالای قالب قرار بدم و می خوام این تغییرات در تمام صفحات اعمال بشه باید چیکار کنم؟
با تشکر
ویرایش توسط lovelorn987 : 08-29-2011 در ساعت 08:36 PM
دلیل: اصلاح
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-29-2011 08:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ادرس سایت رو قرارا بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام یادم رفت بگم من دارم برای پروژه پایانی دانشگاهم یک سایت طراحی می کنم به این خاطر
این سوال را کردم .
-
-
سلام یادم رفت بگم من دارم برای پروژه پایانی دانشگاهم یک سایت طراحی می کنم
وقالبی که دانلود کردم نامش[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
است .
ممنونم
-
-
شما باید عکسی که به عنوان هدر است رو تغییر بدید
ای عکس در پوشه قالب شما قار داره
اگر در لوکال هستید خودتون وارد پوشه قالب بشید و عکس رو پیدا کرده و ویرایش کنید و اگر سایت آنلاین است آدرسش رو بدید تا بهتون دقیقا بگیم که عکس در کجا قرار داره
-
-
سلام منم همین مشکل دارم
درود. منم مشکل این دوست عزیز را دارم،لطفا بیشتر و کامل تر راهنمایی کنید..
در ضمن برای سایتم یه مشکل پیش اومده نمیتونم.... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صفحه اول باز میشه ولی صفحه های دیگه نه....
-
-
این قالب برای فارسی بومی سازی نشده و باید یا خودتون یا کسی که این کار رو بلده اون برای فارسی بومی سازی کرده و راست به چپش کنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)