-
خراب شدن فایل index.php و دیگر درست نشدن آن
با سلام و عرض ادب
یک مشکل عجیب برای سایتم به وجود آمده است . خواهش می کنم کمک کنید
یک فایل index.php درست کردم و با index.php موجود در public_html جایگزینش کردم نتیجه این شد که سایتم خراب شد و بالا نمی اومد.
برای درست کردنش من تمام فایلها مربوط به جوملا که در پوشه public_html بود را پاک کردم و مجددا جوملا را نصب کردم.
اما ایندفه مشکلی دیگر به وجود آمده است که من را حسابی گیج کرده است در حالیکه قبلا نبود.
مشکل این است که صفحه اول سایت (index.php) با مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس مشکل پیدا کرده است و فقط با گوگل کروم خوب کار می کند. انگار یه چیزایی از مشکل قبلی هنوز تو حافظه ذخیره شده است. مثلا در اینترنت اکسپلورر بعد از اینکه از index.html به index.php می روم در آدرس بار فقط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نشان داده می شود. و در فایرفاکس باز می کند ولی قبلش ارور می دهد. من از کافی نت هم امتحان کردم باز هم همین مشکل برقرار بود.
خواهش می کننم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2011 09:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mehrdadkey2
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و عرض ادب
یک مشکل عجیب برای سایتم به وجود آمده است . خواهش می کنم کمک کنید
یک فایل index.php درست کردم و با index.php موجود در public_html جایگزینش کردم نتیجه این شد که سایتم خراب شد و بالا نمی اومد.
برای درست کردنش من تمام فایلها مربوط به جوملا که در پوشه public_html بود را پاک کردم و مجددا جوملا را نصب کردم.
اما ایندفه مشکلی دیگر به وجود آمده است که من را حسابی گیج کرده است در حالیکه قبلا نبود.
مشکل این است که صفحه اول سایت (index.php) با مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس مشکل پیدا کرده است و فقط با گوگل کروم خوب کار می کند. انگار یه چیزایی از مشکل قبلی هنوز تو حافظه ذخیره شده است. مثلا در اینترنت اکسپلورر بعد از اینکه از index.html به index.php می روم در آدرس بار فقط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نشان داده می شود. و در فایرفاکس باز می کند ولی قبلش ارور می دهد. من از کافی نت هم امتحان کردم باز هم همین مشکل برقرار بود.
خواهش می کننم کمکم کنید
لينك سايتتون رو قرار بديد
موفق باشيد
-
-
ميشه يه اسكرين شات نشون بديد؟
من مشكلی با سايت شما ندارم و راحت بالا اومد
هم با اكسپلورر و هم فاير فاكس تست شد
ویرایش توسط firoozmandan : 09-06-2011 در ساعت 06:21 PM
دلیل: as per user request
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوست عزيز من اين مشكل رو ندارم.
مشكل از مرورگر های شماست
فقط اون پيغام رو تو فاير فاكس دارم كه فكر نمی كنم به جوملا مربوط بشه
-
-
این پیام گاهی به خاطر استفاده از ماژول iframe در صورتی که آدرسی تنظیم نکرده باشید یا آدرس نا درست باشه ظاهر می شه
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
دوست عزيز من اين مشكل رو ندارم.
مشكل از مرورگر های شماست
فقط اون پيغام رو تو فاير فاكس دارم كه فكر نمی كنم به جوملا مربوط بشه
دوست عزیز من این مشکل را قبل از اینکه فایل ایندکس را دست بزنم نداشتم
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
این پیام گاهی به خاطر استفاده از ماژول iframe در صورتی که آدرسی تنظیم نکرده باشید یا آدرس نا درست باشه ظاهر می شه
من تو ماژولها هرچقدر گشتم این نام را پیدا نکردم. ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید
-
-
آیا صلاح میدانید مجددا جوملا را پاک و نصب کنم؟ اگر پاسخ شما مثبت است لطفا بگویید چگونه به صورت کامل اینکار را انجام دهم؟
-
-
با تشکر فراوان از آقای صفاجوی و مخصوصا آقای sahama . فهمیدم مشکل از کجاست و حل شد.
مشکل در فعال کردن ماژول لینک آوران بود. غیرفعالش کرد مشکلم حل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)