سلام
وقتی میخوام وارد بخش مدیریت سایت بخش خیلی کند بالا میاد ! البته سرعت اینترنتم کند نیست (چون مثلا یاهو را سریع میاورد) آیا واقعا این طور است یا به نظر این طور می آید ؟!
البته خود سایت مامبو لرن هم خیلی کند بالا میاد !!
چه باید بکنیم؟

سلام
وقتی میخوام وارد بخش مدیریت سایت بخش خیلی کند بالا میاد ! البته سرعت اینترنتم کند نیست (چون مثلا یاهو را سریع میاورد) آیا واقعا این طور است یا به نظر این طور می آید ؟!
البته خود سایت مامبو لرن هم خیلی کند بالا میاد !!
چه باید بکنیم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این از اشکالات IE هست
وگرنه به Firefox خیلی سریع میاد بالا !
چیزی که کند است سرور شما است و سرعت اینترنت شما
مطما اگر سرور شما کند نباشد و سرعت اینترنت شما بالا باشد اطلاعات برای شما سریع تر ارسال می شود
پس اگر اطلاعات برای شما کند ارسال می شود
1. سرور
2. اینترنت بستگی دارد
سرعت مامبولرن بدلیل قدرمند بودن سرور ها از سرعت مناسبی بر خوردار می باشد پس باید این اشکال را از سرعت اینترنت خود بررسی کنید
پهنای باند و کیفیت خط اینترنت خودتون رو میتونید از این آدرس چک کنید
-http://myspeed.visualware.com
ابتدای آدرس یک - هست که از حالت فعال در بیاد
[quote author=رادمهر link=topic=3699.msg22746#msg22746 date=1166882631]
این از اشکالات IE هست
وگرنه به Firefox خیلی سریع میاد بالا !
[/quote]
سلام
مرسی ! یعنی واقعا مشکل از آی ای هست ؟! خب میرم فایرفوکس نصب میکنم
سلام
مشکل از سرعت کانکشن رو اصلا قبول نمیکنم چون سرعتم توپه ! تازه من سرعت ظاهر شدن مامبو رو با مثلا سایتهای دیگه مقایسه کردم !
مشکل کندی سرور رو نمیدونم ! شاید اما این رو هم تو یه سایتی بود (اسمش یادم نیست) از اینها که تولز برای وب مستر دارند من آدرس سایتهام و گوگل و یاهو رو زدمهمه رو متوسط نشون میداد ! یعنی انگار سرور من با گوگل و یاهو هر دو متوسطن !
در ضمن سرعت کانکشنم رو توی این سایتی آقای محمد دادن تست کردم دانلود 190Kbps و سرعت آپلود 99.3Kbps بود ! پس سرعتم خوبه (نه ؟!) حالا اگه مامبو رو کند میبینم و شما میگید سرورتون قوی هست (ماهم میگیم هست) => مشکل از یک جای دیگه هست
(البته فرض مشکل از IE همداریم که الان میرم فایر نصب میکنم ببینم چی میشه
خوب سرعتی که میگی اصلا توپ هم نیست!
برای بار هر سایتی کند باز میشه که عوامل مختلفی از سیستم شما گرفته تا ISP و تجهیزات ISP مثلا کش و هاپ های مختلف کانکشن شما تا سرورها تاثیر گذارند!
firefox به نسبت سرعتش بالاتر هست
بهر حال من که خودم به شخصی کندی در مامبو حس نمیکنم!
من خودم از dial up و همیشه از IE استفاده میکنم. ولی باور کنید این مشکل که شما دارید رو با مامبو مخصوصا با مامبولرن ندارم.
اگه از IE استفاده میکنید بهتر تنظیمات مربوط به
Check for newer versions of stored pages رو بذارید رو Automatically تا هر دفعه css ها و امثالهم دوباره بارگذاری نشه والبته کند بودن به حجم فرانت پیج سایت هم بستگی داره که در هر صورت با توجه به سرعت دانلود و آپلود شما (که البته گویا دیگه isp ها بیشتر از 128 دانلوند نمیدن و شما شانس آوردی که قبلا گرفتی) نباید مشکلی واستون وجود داشته باشه.
يه مسئله ي ديگه هم كه در سرعت لود شدن سايتها وجود داره ، ساختار اونا هست ! ...
سايتهايي كه داراي جدول هاي تو در تو و زياد هستن هرچه قدر هم كه حجمشون كم باشه ، لود شدنشون ( به خصوص تو IE ) طول ميكشه ! ...
در صفحهي اصلي مامبولرن هم غير از منوي سمت راست و مطالب ( كه اين تيبل ها توشط خود مامبو توليد ميشن ) جاي ديگه اي تيبل نداره !
و تماماً با استفاده از DIV و CSS طراحي شده و غير از سرور خوب ! اين هم در سرعت سايت تاثير به سزايي داره .....
علاقه مندی ها (Bookmarks)