-
درود
از تابع phpmailer استفاده كنيد(حالت فرستادن نامه)
در اين حالت شما فقط عنوان ايميل و آدرسی رو كه برای فرستنده تعيين می كنيد بايد مشخص بشه. smtp رو هم غير فعال كنيد.
در ضمن اين موارد رو با سيستم پيش فرض جوملا تست كنيد نه كامپوننت ديگه. اگه كامپوننتی برای اين كار نصب كرديد حذف كنيد و با خود جوملا تست كنيد.
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-09-2011 07:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
از تابع phpmailer استفاده كنيد(حالت فرستادن نامه)
در اين حالت شما فقط عنوان ايميل و آدرسی رو كه برای فرستنده تعيين می كنيد بايد مشخص بشه. smtp رو هم غير فعال كنيد.
در ضمن اين موارد رو با سيستم پيش فرض جوملا تست كنيد نه كامپوننت ديگه. اگه كامپوننتی برای اين كار نصب كرديد حذف كنيد و با خود جوملا تست كنيد.
موفق باشيد
با تشکر از شما
من قسمت Mailer رو برروی Php Mail Function تنظیم کردم ولی باز هم ایمیل برای فعال سازی ارسال نشد
در ضمن من تمام کامپوننت هایی که برای ثبت نام بر روی سایت نصب کرده بودم رو پاک و غیر فعال کردم
تنظیمات configure جوملا و تنظیمات Mail در بخش Cpanel رو هم در تصاویر ضمیمه همین پست قرار دادم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
SMtp رو غير فعال كنيد.
هنوز فعاله
ویرایش توسط safajuy : 09-09-2011 در ساعت 11:08 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
SMtp رو غير فعال كنيد.
هنوز فعاله
منظورتون SMTP Authentication هست که غیر فعال کنم ؟
-
-
بله
اونجوری كه تو عكس مشخصه هنوز فعاله.
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
بله
اونجوری كه تو عكس مشخصه هنوز فعاله.
موفق باشيد
با سلام و تشکر از همکاری شما
من SMTP رو هم غیر فعال کردم ولی خوب باز هم ایمیل رو نفرستاد
-
-
با سلام مجدد به تمام دوستان خوبم در این فروم
من تمام تنظیماتی هم که آقا میلاد فرمودند رو تغییر دادم و با مدیر سرور سایت هم که صحبت داشتم گفتند که ما smtp رو رویه هاست فعال کردیم و هیچ مشکلی از سمت آنها نبورد و گفت مشکل از جوملا حقیقتا دیگه نمیدونم باید چه کار کنم ممنون میشم که دوستان راهنمایی بفرمایند ......
-
-
يك جوملای ديگه در يك پوشه ديگه نصب كنيد و تنظيمات phpmail رو برای ارسال ايميل تنظيم كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)