-
مشکل اساسی با ماژول لاگین و رجیستر در جوملا
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مشکلی با جوملا دارم اینه که تا الان هر چی ماژول واسه لاگین و رجیستر نصب کردم یا کار نمیکنه یا درست کار نمیکنه
الان رویه سایتم که رویه سرور است وقتی رویه لاگین کلیک میکنی با این که یوزر پسورد رو درست وارد میکنی باز میگه یوزر پسورد رو با captcha وارد کن و دوباره باید یوزر رو وارد کنی تا وارد بشه
این از مشکل لاگین کردن یوزرهایی که از طریق خود پنل مدیریت جوملا ساخته بودم
-----------------
مشکل دوم مشکل ثبت نام کاربرهایی هست که به سایتم مراجعه میکنند که با این که کامپوننت alpha register رو نصب کردم ولی در مرحله نصب این کامپوننت نیاز داره که یک Email Confirm رو بفرسته ولی نمیفرسته حقیقتش دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم
چون میخوام سطح دسترسی مطالب سایتم رو تغییر بدم و باید حتما کاربرها اول در سایت ثبت نام کنند ولی اصلا امکان ثبت نام وجود ندارد
ممنون میشم دوستان من را راهنمایی بفرمایند
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط lionheart : 08-31-2011 در ساعت 06:54 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-31-2011 06:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مشکل شما با این ماژول ها چیه و چه علتی داره که شما از ماژول پیشفرض خود جوملا استفاده نمی کنید؟
ماژول فعلی سایت شما اصلا کپچا نداره
-
-
سلام دوست عزیز
با تشکر از پاسخ شما
مشکل اینه که کاربران نمیتوانند در سایت رجیستر کنند که این به عنوان مشکل اساسی هست .....
من چون تخصصی هم در جوملا ندارم میخواستم بدونم که چگونه میتونم از ماژول پیش فرض جوملا استفاده کنم
-
-
سلام شما از آلفا رجیستر استفاده می کنید
این کامپوننت رو غیر فعال کرده و از سیستم پیشفرض جوملا استفاده کنید و نتیجه رو بگید
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام شما از آلفا رجیستر استفاده می کنید
این کامپوننت رو غیر فعال کرده و از سیستم پیشفرض جوملا استفاده کنید و نتیجه رو بگید
سلام
شبتون بخیر
همونطور هم که در عکس معلومه اینجا میخواد که ما ایمیل که از طرف سایت واسه شخص میاد رو تایید کنیم ولی این ایمیل فرستاده نمیشه ......
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
اگر مشکل در نرسیدن ایمیل است smtp رو تنظیم کنید
با این کار باید مشکل حل بشه
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
اگر مشکل در نرسیدن ایمیل است smtp رو تنظیم کنید
با این کار باید مشکل حل بشه
با تشکر از شما
اگر امکانش هست لینکی برای آموزش تنظیم smtp جوملا قرار بدین ممنون میشم .............
-
-
سلام
در پناه حق
-
-
سلام دوست عزیز من پس از چند روز کلنجار رفتن باز هم نتونستم این SMTP سایت رو تنظیم کنم که ایمیل بفرسته و نمیدونم باید چی کار کنم ؟ حتی اسپم ها رو هم چک کردم .... در عکس ضمیمه هم نحوه تنظیمات را ضمیمه کردم ... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایند .........
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)